• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety nie mam jeszcze wyniku bety 😡 mam nadzieje że będą dzisiaj bo nie wiem jak wytrzymam do jutra
Ja jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serial 😘

Ja jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serial 😘
Ja byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry