Hahahah dobre! Muszę zapamiętaćBrak wiadomości to dobre wiadomości ( przesad 3867 mojej bratowej) wiec dalej trzymam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahah dobre! Muszę zapamiętaćBrak wiadomości to dobre wiadomości ( przesad 3867 mojej bratowej) wiec dalej trzymam
![]()
, wstałam o 5 rano, o 6 juz byłam na siłce, o 8 w pracy. I tam mi sie udało klpenąć dłuuuugo wypacowywany projekt. Tak sie ciesze
Teraz juz bedzie troche luzniej w pracy. O 18 przychodzi po mnie Łukasz i idziemy na zakupy bo musze dzisiaj juz cos zaplanowac na jutro do jedzenia. Inaczej bede miala ochote na wszystko jak nie zjem o odpowiedniej godzinie Meldujemy się po wizyciewszystko w jak najlepszym porzadeczku
kropek ma się dobrze
termin porodu mam na 20.08
)
Dziewczyny a kiedy dokladnie transfer mialyscie?To tak jak ja 20.08
Ja wizytuje znowu 14.01 zobaczę czy mi to potwierdzi [emoji6]
@fredka84 kochanie dzisiaj bede konczyć 1 sezon 13 powodówNo beznadziejny ten Twoj lekarz dałabym mu popalic. Ja swojego uwielbiam i on tez mnie chyba lubi ale to juz chyba pisałam
Jezdzisz ze swoim mezem na wizyty? Ja zawsze sama na takie normalne bo Łukasz nie ma czasu
![]()
Jestem dzisiaj tak konkretnie z siebie zadowolona. Poszłam wczoraj spac po 1, wstałam o 5 rano, o 6 juz byłam na siłce, o 8 w pracy. I tam mi sie udało klpenąć dłuuuugo wypacowywany projekt. Tak sie ciesze
Teraz juz bedzie troche luzniej w pracy. O 18 przychodzi po mnie Łukasz i idziemy na zakupy bo musze dzisiaj juz cos zaplanowac na jutro do jedzenia. Inaczej bede miala ochote na wszystko jak nie zjem o odpowiedniej godzinie
Chcialabym pospac teraz te 8 godzin bo to jak wyczytalam tez ma wplyw na IO. Normalnie w moim zyciu wszystko sie krecie teraz wokoł IO i czy mam PCOS. A juz było normalniej, lepiej. Chce, zeby juz było po tej stymulacji. wtedy bede myslec innaczej
![]()
Przytulam z całych sił!Bajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Aniu spoko. Jakby co to dołoży. U mnie tak zrobił po pierwszym monitoringu.Myśle ze mam mała dawkę leków . Lekarz mówił ze zazwyczaj startuje z dawka 300 a ja mam 225. Myśle ze chyba dlatego ze Niemam problemów z owu i ze dochodzi moja nadczynność
Przy naturalnych teżDziewczyny czytałam że tu dużo z was miało accofil mam pytanie bo mam kir aa czy accofil przepisuje dr tylko do in vitro czy przy staraniach naturalnych również?U mnie starania naturalne i martwię się że nie dostanę tego leku a to moja jedyna nadzieja.Chodze do dr Sydora.