• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny po dzisiejszym usg endometrium 10,2 w poniedziałek startuje z utrogestanem a w czwartek transfer

@bazylia128
Można zapisać 16.01 criotransfer

Jej ale emocje
A ja właśnie siedzę w laboratorium i czekam na badanie hormonów, później do lekarza i może tez się dowiem kiedy. Z moich obliczeń 😜 obstawiam między piatkiem a poniedziałkiem.

reklama
Dziewczyny mam problem i już normalnie nie mogę sobie z nim poradzić... jestem w 18 tyg ciąży i zawsze miałam trądzik i tłustą skórę, a teraz na szczęście tego nie mam ale za to mam baaaardzo suchą skórę na twarzy. Smaruję się olejkami i kremem do skóry wrażliwej i za duzo mi to nie pomaga. Tak samo pod oczami mam sucho. Macie też taki problem ? Jeśli tak to co używacie do twarzy i pod oczy i czy pomaga? Z góry dziękuję :D :D:D
A używałaś oleju kokosowego ? Oczywiście bio, tłoczonego na zimno ? ;)
Ja używam na twarz i na całe ciało 😊

Ściskam Cię mocno i łączę się w bólu .Nas to spotkało tydzień temu .Dzidzi serduszko zatrzymało się w 8 t3d, a dowiedzieliśmy się w 10 t 2 d. Szok,ból nie do opisania .Staram się jakoś pozbierać ,ale jest tak cholernie ciężko...musimy być silne i się nie poddawać!! Zobaczysz i do nas w końcu uśmiechnie się los 😘😘

Przykro mi bardzo :(
Mimo trudów nie poddawaj się, my trzymamy kciuki żeby się udało ✊✊✊

Mam pytanie czy któreś z Was się orientuje czy po negatywnym transferze mam odstawić leki tj. Encorton i Acard?
I czy przy następnym transferze prawdopodobnie w lutym mam znowu zacząć brać jak teraz od 10 dc Encorton i po owulacji Acard?
Docent P. mowil, że kuracja jest ważna 3 miesiące

Encorton zmniejsz o połowe (jeśli bierzesz 10 mg i wiecej) i bierz przez kilka dni, potem odstaw (jak zacznie się @ to musisz już odstawić, bo zaczyna się kolejny cykl). Acard możesz już teraz odstawić.
Od następnego cyklu znowu włączasz acard i encorton tak jak w tym cyklu

Przykro mi bardzo :(
Mimo trudów nie poddawaj się, my trzymamy kciuki żeby się udało ✊✊✊

Encorton zmniejsz o połowe (jeśli bierzesz 10 mg i wiecej) i bierz przez kilka dni, potem odstaw (jak zacznie się @ to musisz już odstawić, bo zaczyna się kolejny cykl). Acard możesz już teraz odstawić.
Od następnego cyklu znowu włączasz acard i encorton tak jak w tym cyklu
Dziękuje za odpowiedz i ta kuracja co była zaczęta w listopadzie razem z Equoral jest ważna 3 miesiące?

Witam dziewczyny. Ja już po całej procedurze, wczoraj dziewiąty transfer zaliczyłam i nie odzywalam się bo musiałam się jakoś wyciszyć i przygotować psychicznie.
Wogole ten mój długi protokół szedł ciężko ale efekt jest super, bo na 12 komórek, dziesięć było dojrzalych, 8 się zaplodnilo i mamy 6 pięknych blastek , cztery sztuki 4aa, jedna slabsza bo 4cc i jedna mają jeszcze obserwowac do dzisiaj.

Trzymam kciuki za wasze stymulacje✊✊✊ bo trochę ich teraz będzie, a wy trzymajcie kciuki za powodzenie mojego dziewiątego trnasferu🙂🙂

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :)
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2020-01-10 @Camilleka - wizyta przed transferem
2020-01-10 @Natalia377 - USG ciążowe
2020-01-10 @Artemida90 - USG przed crio

2020-01-12 @Aduś16 - wizyta u gina - pecherzykowe
2020-01-13 @fredka84 - transfer
2020-01-13 @Dakita30 - Łódź szczepienia
2020-01-13 @Tasza - wizyta w klinice
2020-01-13 @cikulinka - wizyta kontrolna przed transferem
2020-01-14 @Liliana87 - wizyta w klinice chyba sprawdzanie endo
2020-01-17 @Olusja1987 - USG - podglądanie jajek
2020-01-17 @cikulinka - traansfer
2020-01-17 @Dakita30 - wizyta kontrolna USG
2020-01-21 @goffa13 - wizyta u lekarza prowadzącego
2020-01-23 @Netiaskitchen - USG - podglądanie jajek
2020-01-23 @nadzieja xxx - prenatalne
2020-02-02 @Apola - USG genetyczne
2020-02-05 @Konstancja27 - temin prorodu❤
2020-02-10 @agulla84 - wizyta u dc Paśnika
2020-02-10 @AleAle27 - termin produ❤
2020-02-20 @Sterlicja - USG połówkowe
2020-02-27 @Netiaskitchen - wizyta u dc
2020-05-27 @goffa13 -termin porodu❤
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu❤
2020-06-08 @nieagatka - termin porodu
2020-07-02 @Sterlicja - termin porodu
2020-07-08 @Apola - termin porodu
2020-08-20 @sandra777.12 - termin porodu

@Camilleka 😍juz niedługo transfer. Oby wszystko poszło według Twoich oczekiwań na dzisiejszej wizycie :)

@Natalia377 Moooocne kciuki za dobre wiesci i zeby były łzy ale szczescia na dzisiejszym USG :)

@Artemida90 kochanie za tłuściutkie endometrium ;)

@Justi55 pamietaj ze jestesmy. Jak juz poczujesz siły, zeby sie chociaz do nas odezwac to jestesmy tu dla Ciebie. Ja dalej wierze, ze jeszcze bedzie dobrze. Trzymaj sie!!!!!
👍

BE STRONG ENOUGH TO LET GO
AND PATIENT TO WAIT FOR YOU DESERVE

💋💋💋Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry