reklama
Może głupia myśl.. Ale ile razy słyszy się o zgwalconyxh kobietach które zaszły w ciążę.. Choćby to uświadamia że niekoniecznie orgazm musi się pojawić..
Pzdr![]()
Ja długo nie miałam... teraz zawsze ale to zawsze. I nie zmieniliśmy niczego!!! Tylko moja mężczyzna bardzo o to dba żeby mi było dobrze kosztem swoich uniesień czasamiKiedy serio sex jest owszem miłym masażem. Ale to wszystko. Nawet mi się nieraz nie chce nóg rozkładać.
Oziębła jestem. :-(

Ja około 29 stycznia dopieroTak z ciekawosci , kto testuje na koniec miesiaca ?kto mi dotrzyma towarzystwa w stresiku ?
![]()
bleucoco
Fanka BB :)
Ja mam termin @ 15.01. Jak dobrze pójdzie, to może w dzień babci udałoby się mojej mamie przekazać wiadomość, chociaż nie wiem czy to tak szybko można u gina potwierdzićJa jeszcze nie wiem haha ale teraz mi pokazuje że @ będzie 22 stycznia to ja
Ja 21 w dzień babcichyba że @ przyjdzie :/
bleucoco
Pierwszy raz najwcześniej możesz jak najbardziej! Ale jak będzie negatywny to się nie przejmuj i powtórz po kilku dniachDziś znowu nie mogę nic przełknąć z ranawg aplikacji jutro powinna przyjść @, ale objawy owulacji miałam zdecydowanie później.. Powinnam coś jutro protestować?
![]()
Rudaa94
Dla mnie teraz ginekolog polecil omegamed optima. Ale w poprzedniej ciazy bralam femibion. A kupilam cos w aptece i lykam sobie. Gdzies pare postow wyzej wrzucilam foto.Też będę próbować teraz z testami owu i może jakaś suplementacja? Jakieś witaminki, kwas foliowy - cokolwiek![]()
Załączniki
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
Anna 1988
Witam się z wami ponownie. To mój test który robiłam 3 dni temu. Wczoraj plamienie a dziś okres.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.
Rudaa94
No to i ja podobnie o ile cykl 27 dniowy mi sie utrzyma po powrocie do pracy.... bo nie zdziwie sie jak na wstępie bedzie na tyle beznadziejnie ze sie przesunie....Ja około 29 stycznia dopiero![]()
reklama
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja: