reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej :)
Jestem tutaj nowa, i co ważniejsze moje starania zaczęły się. Moje pierwsze kroki o pierwsze maleństwo w klinice bocian :) opieką zasługa na duży plus. Transfer miałam 4.01 czekam na efekty....
Jedno mnie tylko zastanawia bo od trzech dni mam bóle jak na okres , raz mocniejsze raz słabsze ale biorę nospe 3x i jakoś przechodzi. Nie wiem co to znaczy , może któraś z Was miała podobnie.

reklama
No tak, to już jutro😀 ktoś miał chyba do Kalendarza wpisać... I nie wpisał... Ładnie to tak? 😁Zapodasz fotkę pls? Bo myślę teraz o czymś słodkim, a jedyne co mamy w domu oprócz cukru, cukru pudru i syropu waniliowego do kawy to moje żelusie. A żelusie to nie to samo co tort malinowa chmurka... 😉
ok wrzuce ale ja robie od podstaw wiec to troch epotrwa zanim sie galaretka siadzie i biszkpt upiecze i bla bla bla. Tak wiec ide robic :) ALE DZISIAJ FAJNIE :) I dobre wiadomości na forum :) Ja jeszcze dwa tygodnie na antykach ;)

Pochodzilam troche po miescie i weszłam do sklepu ze zrową zywnością :) allleee było fajnie :)
Na zdjeciu tego tak nie widac ale to takie spore opakowania. Zwłaszcza pokrzywa w koncentracie bo i tak pije w herbacie a tam pewnie tego tyle co nic. Wiec bede pic koncentrat pokrzywy i aloesu :) Ale i tak najlpesza jest pigwa bo to nie jest lyn tylko taki gesty mus :) Chcialam w tym roku zetrzec pigwy bo sie tyle dobrego o nich naczytalam ale sa bardzo twarde i balam sie termomix popsuje :) A tu prosze mam gotowca :) Bulion wołowy naturalny, czkowlady bez cukru, dla mnie landtyny ksylotilki jak mi sie słabo zrobi tez bez cukru, kisiel, galaretka no sugar i bez glutenu no i yerba mate. Łukasz właśnie wypił i mowi ze jest MOC :)
@Liliana87 no to dałąs czadu :) Zeby tyle km zrobic poczatkowo to nie lada wyzwanie. SZACUN :) Ja tez właśnie wstawiam rosółek bo u mnie zawsze musi byc i kocham jak pachnie w całym domku. Załączam ci zdjecie mojego krokomierza. Świetna sprawa. Sam mi reguluje cały dzien. Mierzy fazy snu. Wuyświetlacz juz ten lepszy jak komórka. Duzo aplikacji. Przyjmuje połączenia przychodzące i smsy. Dla mnie nie zastapiony. Jak byłam ostatnim razem na transferze czyli jakies pół roku temy to mojD od razu zamowil sobie taki sam :)

Ja mam również, dostałam od meza 2 lata temu na święta [emoji4] (nigdy nie mam przy sobie telefonu)

IMG_1773.JPG

A co najważniejsze mogę zmieniać sobie bransoletki [emoji12]

Witaj
Ja jestem po 3 nieudanych transferach i powiem Ci, że przy każdym miałam inne objawy.... Teraz nie będę się u siebie Bóg wie czego dopatrywała bo jak się okazało, te moje pseudo objawy nic nie znaczyły.
Tak więc się nie martw na zapas i nic się nie przejmuj. Może to źle zabrzmi, ale co ma być to będzie, napewno zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobic i teraz trzeba tylko wierzyć że się uda [emoji846] Trzymam za ciebie kciuki [emoji846]
Jedno mnie tylko zastanawia bo od trzech dni mam bóle jak na okres , raz mocniejsze raz słabsze ale biorę nospe 3x i jakoś przechodzi. Nie wiem co to znaczy , może któraś z Was miała podobnie.

Witaj
Ja jestem po 3 nieudanych transferach i powiem Ci, że przy każdym miałam inne objawy.... Teraz nie będę się u siebie Bóg wie czego dopatrywała bo jak się okazało, te moje pseudo objawy nic nie znaczyły.
Tak więc się nie martw na zapas i nic się nie przejmuj. Może to źle zabrzmi, ale co ma być to będzie, napewno zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobic i teraz trzeba tylko wierzyć że się uda [emoji846] Trzymam za ciebie kciuki [emoji846]
We wtorek mam zrobić bete i zobaczymy ... dziś jest 8 dzień od transferu . Męczą mnie tylko te bóle ale dni uciekają więc jeszcze te 3 dam radę ;)
A w jakiej klinice walczysz o maleństwo?

Witaj
O, właśnie tak samo myślę😊Pseudo objawy u jednych coś znaczą, inni nie mają pseudo objawów, a ja swoich już nie interpretuję. Bo nawet jak coś czuję to nic z tego nie wynika. Tylko beta prawdę powie😊

W Szczecinie w Vitrolive, w poniedziałek mam 4 transfer i inaczej do niego podchodzę. Mam zamiar nie zamartwiać się codziennie [emoji3]A ty gdzie się leczysz?
We wtorek mam zrobić bete i zobaczymy ... dziś jest 8 dzień od transferu . Męczą mnie tylko te bóle ale dni uciekają więc jeszcze te 3 dam radę ;)
A w jakiej klinice walczysz o maleństwo?

Aż sprawdziłam sobie, faktycznie mam wyniki ale 2 dni przed punkcją, tylko że ja nie miałam wtedy świeżego transferu, ze względu na za wysoki estradiol. Moje wyniki z 2018 te 2 dni przed punkcją (13 dzień stymulacji) LH 5.9,estradiol 4763, progesteron 0.41. Zakładam, że jeśli masz świeży transfer, to u Ciebie poziom estradiol jest niższy, a progesteron uznali za ok
Estriadol 3600 wynosił. Ale ogólnie bardzo dobrze znoszę stymulacje

reklama
Do góry