Liliana87
Fanka BB :)
Ja mam jakoś podobnie.A co sądzicie o AMH 3,3?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jakoś podobnie.A co sądzicie o AMH 3,3?
Na pewno wie co robiEhhh, ja już też nie ogarniam. To moja trzecia klinika i każde przygotowania wyglądają inaczej. Aczkolwiek w poprzednich dwóch klinikach nie miałam takiego protokołu. W dniu ostatniej tabletki pierwszy zastrzyk. Zastrzyków mam 14, na usg kazał lekarz przyjść pomiędzy 12a14 zastrzykiem.
Ja za to jestem plaska i wychudzona od paru tygodni że nie mam już gdzie zastrzykow robić.. Sama skóra i pełno krwiakow po każdym wkluciu clexane i accofil.. Stawiam że krwiaki na skorze mi się robią dodatkowo od acardu..Chciałabym mega wzdety brzuch, ale wiadomo jak... [emoji173]
Sie moje dziewczyny nakręciłyU mnie wiecznie wzdęty brzuch się zrobił, tylko 30-stkę przekroczyłam [emoji49].
I tak się nakręciłam Twoim bieganiem, że dziś 3km przebiegłam truchcikiem[emoji3]. Trochę mało ale na wytłumaczenie mam to, że mnie kostka coś pobolewa i że nie lubię za bardzo biegać [emoji41]
No właśnie ja tez biorę drugie opakowanie bez przerwy i czuje się już jakby na okres. W poniedziałek mamy wizytę w klinice wiec zobaczę do dr powie. Pierwszy dzień stymulacji mam wyznaczony 27.01 wiec jeszcze 2 tygodnie i martwie się ze odwołają ta stymulację przez wcześniejsze krwawienie.Ja teraz jak biore 2 opakowsnia pod rzad tez zaczynam czasami plamic, to nic takiego. Tylko mi gin mowil ze jak zaczynam plamic to odstawic antyki i czekac na okres nie ma sensu tego sztucznie wydluzac jak organizm juz sam sie domaga. Tylko Ty bierzesz przed stymulacja a to inna historia. Moze napisz do lekarza.
Tak trzymać. [emoji3]Nie wracam. Miałam i tak do poprzedniej pracy wrócic za parę tygodni ale po wczorajszej akcji to nie wiem czy już po prostu nie będę siedzieć w domu... Ja się naprawdę już dużo w życiu napracowalam a teraz mam inny priorytet, najważniejszy i nie poświęce go dla żadnej pracy
Wiesz co. Właśnie zdałam sobie sprawę, że jutro jedziemy do wro na tą poniedziałkową wizytę już i muszę jr zamrozić. Będę robić wtorek/środa to nie omieszkam wrzucić foty[emoji6]@Tasza a tylko sprobuj nie zrobic zdjecia zołądków. Ja uuuwwwiiieeelllbiam żołądki i to od dziecka. Nie widziałam ich w lidluMoze i dobrze bo bym kupila a od pn mam cały tydzien rybny - takie postanowienie
![]()
Specjalnie dla Ciebie o 22.26 zeszłam na dół[emoji3] śliń się, śliń i cieknij[emoji6]No tak, to już jutro[emoji3] ktoś miał chyba do Kalendarza wpisać... I nie wpisał... Ładnie to tak? [emoji16]Zapodasz fotkę pls? Bo myślę teraz o czymś słodkim, a jedyne co mamy w domu oprócz cukru, cukru pudru i syropu waniliowego do kawy to moje żelusie. A żelusie to nie to samo co tort malinowa chmurka... [emoji6]
Nie wiem, ciężko mi powiedzieć co w tej syruacji bo ja biore juz antyki z innego powodu.No właśnie ja tez biorę drugie opakowanie bez przerwy i czuje się już jakby na okres. W poniedziałek mamy wizytę w klinice wiec zobaczę do dr powie. Pierwszy dzień stymulacji mam wyznaczony 27.01 wiec jeszcze 2 tygodnie i martwie się ze odwołają ta stymulację przez wcześniejsze krwawienie.![]()
Chcę!!!Specjalnie dla Ciebie o 22.26 zeszłam na dół[emoji3] śliń się, śliń i cieknij[emoji6]Zobacz załącznik 1067135