Lula171216
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny znowu
ja dalej brak okresu , nie mogę się doczekać testu rano . Boli mnie teraz prawy jajnik trochę może jest to objaw 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czekam na Twoje pozytywne testowanie!!!Chciałabym kochana, ale jakoś straciłam nadzieję na ten cykl![]()
Pieniądze to nie wszystko. Ja po drugim poronieniu na diagnostykę wydałam około 3000 zł plus wizyty 250-350 zł każda. I dalej nie bardzo wiem na czym stoje.no ja przy staraniach o drugie wydałal mnóstwo kasy.
sama diagnostyka ok 1500
potem 3 inseminacje ok.3 tyś
potem Nifty bo źle wyszło papa - kolejne 2.5 tyś.
oczywiście prywatne wizyty i poród w prywatnej klinice...
wiem że nie musi się udać, jednak frustracja wynika z tego że w ogóle nie wykorzystaliśmy szansy...
rozumiem. kochana trzymam baaardzo mocno kciuki!Jestem w programie leczenia niepłodności ....
Myślisz że przytulanki jeszcze dziś mają sens ? Były 8 i 9 stycznia bo wcześniejszych już nie liczę ehhTeż mi to wygląda jakby wczoraj był pozytyw
pewnie ze maja! testy owulacyjne wychodza pozytywne nie w momencie owulacji a zazwyczaj 24-36godzin przed niaMyślisz że przytulanki jeszcze dziś mają sens ? Były 8 i 9 stycznia bo wcześniejszych już nie liczę ehh
Dziś 16dc przy 27-28 cyklachA który teraz masz dc?![]()
Postaram sięJa też już mężowi gadałam co planuję w kolejnym cyklu, no bo skoro mnie nic nie boli i nic nie czuję poza lekkim pms, to na pewno @ przyjdzie. A tu się zapowiada, że chyba jednak na kolejny cykl sporo sobie poczekam
Także nie trać jej do końca!![]()
Jest to jakiś plusPostaram się❤ Sporo teraz będę miała pracy przez najbliższe dni, więc nie będę miała czasu o tym myśleć (oby)
![]()