reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taka zmiana nazwy to raczej nie przejdzie 😉Bo ja zakładam, że nam się wszystkim uda, a jak się już uda to przez 9 miesięcy ciąży włosy odrosną i będą piękne, gęste i lśniące 😊😊😊a potem to już nawet ich hurtowe wypadanie olejemy jako mało istotne 😀
Po ciąży też włosy lecą przez kilka miesięcy przez nagły spadek hormonów :laugh2: Także dołóż z rok hahaha

Nie slyszalam o niej to sie samemu robi czy mozna to kupic?
Moja fryzjerka nie wiedziała, że coś używam i jak byłam u niej to mówiła, że mam dużo „baby hair” 😍 ona pobudza wzrost ;)

Załączniki

• 11D8B0D0-A80B-406C-B1DA-DB88E2EABD49.jpeg
    11D8B0D0-A80B-406C-B1DA-DB88E2EABD49.jpeg
    167,8 KB · Wyświetleń: 70
Masz racje powinnam sie skupic troszkę na sobie . Moze uda mi sie namówić dziewczyny zeby gdzies wyskoczyc . Moze troche wyluzuje. Kurcze marzy mi sie tez wypad do rodziców bo juz mnie tam ponad rok nie bylo.... tesknie bardzo. Caly moj wolny czas wykorzystuje na leczenie klinike . Ach ta Anglia to juz mi bokiem wychodzi😕
Ja ostatni raz byłam w lipcu, bo od tej pory wszystko kręci się obok invitro, badania, stymulacja, punkcja, transfer, porażka... teraz czekam na transfer, ale już sobie obiecałam, bez względu na wynik, ze jadę w lutym. Tez bardzo tęsknie, mimo ze mamy facetime i inne pierdoly, nic nie zastąpi obecności, przytulenia... moja mama wie o całej procedurze, a z racji ze tato jest dużo starszy od mamy i schorowany, nie chce żeby przeżywał, bo jest wspaniałym ojcem, aż można powiedzieć nadtroskliwym i obiecaliśmy sobie, ze o całej procedurze powiemy mu, jak już się uda. Tata choruje na serce i reumatyzm, moze to głupie, ale mam nadzieje ze zdążę żeby mogl się ucieszyć.
To takie trudne jak mieszkamy daleko.

Tak dokładnie. Powiedział mi lekarz ze mam sie zglosic przed miesiaczka. Basiu a orientujesz się ile dni przed miesiaczka powinnam miec to badanie? Bo wiesz jak u nas jest trzeba kupic bilet ,ogarnąć hotel itp
Histeroskopie robi się w drugiej połowie cyklu, ja robiłam cykl przed transferem z synem ale który dc nie pamiętam bo aż tak daleko mi pamięć nie sięga :laugh2:
@Netiaskitchen Ty ostatnio robiłaś? Który to był dc?

reklama
Po ciąży też włosy lecą przez kilka miesięcy przez nagły spadek hormonów :laugh2: Także dołóż z rok hahaha
Ale wiesz, wypadanie włosów po ciąży to już nie jest ważne. Ważny jest wtedy ten mały człowiek, ktory już jest z nami❤️Włosy w końcu odrastają. Tego nam wszystkim życzę z całego serducha😘

Do góry