reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny tak czytam was codziennie i mysle jak ja wam zazdroszczę . Jedna czeka na bete druga czeka na punkcje a kolejna na transfer. Ja tez tak chce u mnie to czekanie mnie dobija i dołuje. Nic sie kompletnie nie dzieje. Musze czekać do 7 lutego na wyniki u dr Pasnika i nawet nie wiem co potem😞 jeszcze na dodatek mam ostatnio problem z wysokim ciśnieniem. Moze za duzo sie przejmuje tym wszystkim. Wiem ze na wszystko przyjdzie czas ale ja z tych malo cierpliwych pochodze i ciezko mi po prostu tak czekac😕sorki ale musialam sie dzisiaj wygadac
Kochana, czas szybko leci, nim się obejrzysz to Ty będziesz pisać o transferze!

Mi tez leca strasznie, to przez te leki, jedynym pocieszeniem jest to, ze podobno w ciąży ma się mega czuprynę(?)
[/QUOT
Podobno tak mowia ale po ciazy ponoc sie bardzo duzo traci😔

Kochana, czas szybko leci, nim się obejrzysz to Ty będziesz pisać o transferze!
Dziekuje z wami na pewno mi szybko zleci. Ja narazie odliczam dni do 7 lutego 😉

Kurcze to wszystkie te prawie łyse to my 😂😂😂 moze zmieńmy nazwe forum na łyse po ivf
Taka zmiana nazwy to raczej nie przejdzie 😉Bo ja zakładam, że nam się wszystkim uda, a jak się już uda to przez 9 miesięcy ciąży włosy odrosną i będą piękne, gęste i lśniące 😊😊😊a potem to już nawet ich hurtowe wypadanie olejemy jako mało istotne 😀

Taka zmiana nazwy to raczej nie przejdzie 😉Bo ja zakładam, że nam się wszystkim uda, a jak się już uda to przez 9 miesięcy ciąży włosy odrosną i będą piękne, gęste i lśniące 😊😊😊a potem to już nawet ich hurtowe wypadanie olejemy jako mało istotne 😀
Oj tak to prawda jak nam sie uda z dzidziuśiem to później nie będzie mialo to znaczenia dla nas😁

reklama
Do góry