Czarna1985
Fanka BB :)
Kurcze to wszystkie te prawie łyse to myNo mi dużo nie brakuje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to wszystkie te prawie łyse to myNo mi dużo nie brakuje![]()
Kochana, czas szybko leci, nim się obejrzysz to Ty będziesz pisać o transferze!Hej dziewczyny tak czytam was codziennie i mysle jak ja wam zazdroszczę . Jedna czeka na bete druga czeka na punkcje a kolejna na transfer. Ja tez tak chce u mnie to czekanie mnie dobija i dołuje. Nic sie kompletnie nie dzieje. Musze czekać do 7 lutego na wyniki u dr Pasnika i nawet nie wiem co potemjeszcze na dodatek mam ostatnio problem z wysokim ciśnieniem. Moze za duzo sie przejmuje tym wszystkim. Wiem ze na wszystko przyjdzie czas ale ja z tych malo cierpliwych pochodze i ciezko mi po prostu tak czekac
sorki ale musialam sie dzisiaj wygadac
Mi tez leca strasznie, to przez te leki, jedynym pocieszeniem jest to, ze podobno w ciąży ma się mega czuprynę(?)
[/QUOT
Podobno tak mowia ale po ciazy ponoc sie bardzo duzo traci
Dziekuje z wami na pewno mi szybko zleci. Ja narazie odliczam dni do 7 lutegoKochana, czas szybko leci, nim się obejrzysz to Ty będziesz pisać o transferze!![]()
Mi tak strasznie wypadały po stymulacji ,że masakra,połowę włosów mam ,Kurcze to wszystkie te prawie łyse to mymoze zmieńmy nazwe forum na łyse po ivf
Taka zmiana nazwy to raczej nie przejdzieKurcze to wszystkie te prawie łyse to mymoze zmieńmy nazwe forum na łyse po ivf
Kurcze to pewnie przez te hormony wszystkieMi tak strasznie wypadały po stymulacji ,że masakra,połowę włosów mam ,cieniusienkie.
Tak, to po stymulacji. Spróbuj skrzypu i pokrzywyChcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Oj tak to prawda jak nam sie uda z dzidziuśiem to później nie będzie mialo to znaczenia dla nasTaka zmiana nazwy to raczej nie przejdzieBo ja zakładam, że nam się wszystkim uda, a jak się już uda to przez 9 miesięcy ciąży włosy odrosną i będą piękne, gęste i lśniące
a potem to już nawet ich hurtowe wypadanie olejemy jako mało istotne
![]()
Dziękuję sprobuje na pewnoTak, to po stymulacji. Spróbuj skrzypu i pokrzywy
Czyli robisz histeroskopie w cyklu przed crio w Gamecie?Nie mam pojecia.Czekamy co Pasnik powie tego 7lutego . I tak Czechu kazal mi byc przed miesiaczka na hiperoskopii wiec troche to wszystko zajmie