reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czyli ten skrzyp to moge brac? Pomaga to wogole?
Wiesz to sa tylko takie ziołowe tableteczki wiec spokojnie mozesz sobie je dołozyc do pakietu i tak tyle bierzesz wiec doatkowe witaminki nie zroba roznicy. Zastanowilabym sie do biotebalu bo to jednak silniejszy lek i taki bardziej farmaceutyczny ale mysle ze skrzyp bez obaw. No i ja ta pokrzywe zawsze pilam w herbatce a teraz zakupilam koncentrat i popojam od dwoch dni ;)

reklama
Moze czytanie , moze to by byl dobry pomysl 🙂 dziekuje za podpowiedź kochana 😘😘😘
Czytanie jest naprawde bardzo dobra formą terapii. Mam znajomą, ktora zapadła na nowotwor złośliwy!!!!! I ona po diagnozie i po oeracji cały czas czytala. Przeczytała chyba z pol biblioteki. I kiedys sie ja zapytali a ona ze dzieki temu oszukuje swoj umysl. Nie mysli o chorobie nie rozkminia. Dzieki temu nie wariwala, Bardzo spokojnie do wszystkiego podchodzila i sie udalo. Jest 4 lata po operacji i wszystko ok :)

@Aneczka85_01 no kurcze troche słabo z ta 1 komorka :( Wiem, ze dziewczyny pisza ze wystarczy ta 1 i TAK JEST. Ale ty pewnie jak kazda z nas liczyłas na wiecej szans... Pomecz lekarza tyle ile sie da!!! Nie wychodz z gabinetu dopuki nie otrzymasz wystarczajach informacji. Ja mysle ze moze sie udac z ta 1 komorka i BARDZO MOCNO ci tego zycze. Ale odpukac, jesli cos pojdzie nie tak to musisz pomyslec nad tym zeby jakos zwiekszyc szanse. Nad jakoscia komorek, troche nad AMH. Tutaj dziewczyny i ja tez przez jakis czas stasuja DHEA Eljot i to napradwde działa. do tego jakies inne suplementy. Ale o tym narazie nie mysl. Skup sie teraz na tej jednej walecznej komoreczce, ktora sie bedzie zapładniac ;)

Wg mnie punkcja zrobiona za wczesnie, pecherzyki nie dojrzale.

13 dzień cyklu to jak za wcześnie ? Estradiol 1400 a 3 usg cały czas dawały 4 pecherzyki , na wypisie mam ze 2 komórki pobrane . Pytałam lekarza co z pozostałymi to powiedział ze pęcherzyk nie oznacza ze w nim jest komórka itd. To zapytałam o estradiol to tez powiedział ze nie do końca tak jest jak myśle ze skoro 1400 to będą z tego 4 dojrzałe komórki . Jestem zrezygnowana. Co można brać zeby zwiększyć ilość komórek ? Jutro mam gin to napewno jej zapytam co i jak . Podejdziemy najwyższej do jeszcze jednej stymulacji a jak się nie uda to AK.

@Aneczka85_01 no kurcze troche słabo z ta 1 komorka :( Wiem, ze dziewczyny pisza ze wystarczy ta 1 i TAK JEST. Ale ty pewnie jak kazda z nas liczyłas na wiecej szans... Pomecz lekarza tyle ile sie da!!! Nie wychodz z gabinetu dopuki nie otrzymasz wystarczajach informacji. Ja mysle ze moze sie udac z ta 1 komorka i BARDZO MOCNO ci tego zycze. Ale odpukac, jesli cos pojdzie nie tak to musisz pomyslec nad tym zeby jakos zwiekszyc szanse. Nad jakoscia komorek, troche nad AMH. Tutaj dziewczyny i ja tez przez jakis czas stasuja DHEA Eljot i to napradwde działa. do tego jakies inne suplementy. Ale o tym narazie nie mysl. Skup sie teraz na tej jednej walecznej komoreczce, ktora sie bedzie zapładniac ;)

Dhea Eljot bierze się od któregoś dnia cyklu ? Mam komórki nk 13 wiec chyba nie bardzo ten dhea.. decydujące pare godzin a najgorsze jest to ze jeszcze chyba trzeba poczekać czy się zapłodni i czy będzie wszystko ok . Tyle czytam ze tyle komórek odpada a ja mam jedyna która albo będzie albo nie [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry