Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej @ nie? Dlatego może być jeszcze nisko a za chwilę wystrzeli w górę! AaaaaBede ale pewnie dopiero za kilka dni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej @ nie? Dlatego może być jeszcze nisko a za chwilę wystrzeli w górę! AaaaaBede ale pewnie dopiero za kilka dni
Boje sie niskiego wyniku. Niby terminu@ jeszcze nie ma..
Cudownie! GratulacjeBede ale pewnie dopiero za kilka dni
Sroda, czwartekKiedy powinnaś mieć okres?
GratulacjeBede ale pewnie dopiero za kilka dni
No niby tak...Jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej @ nie? Dlatego może być jeszcze nisko a za chwilę wystrzeli w górę! Aaaaaale super! Gratuluję!
![]()
Beta 6
Ja kiedyś miałam 5,62, dwa dni przed teoretycznym okresem. Już planowałam kiedy będą chrzciny, dwa dni później dostałam słaby @, poleciałam do ginekolog, zrobiła mi badanie, nic tam nie było i zaraz zaczęło się że mnie normalnie okresowo laćA ile już powinno być? To dobry wynik? Mówi się że beta więcej niż 5 to ciążapowtorzysz po 48h i zobaczymy jak przyrosnie
![]()
Sroda, czwartek
Ja mam 17dc i mam mdłości przy myciu zębów od piątku. Przecież to nie jest możliweZawsze czytałam, że mdłości są związane z poziomem betaHcg i reakcją organizmu.. więc z powodu ciąży, to niemożliwe żeby mdliło.. ale z nerwów/podekscytowania i testu ciążowego, to jak najbardziej można tak zareagować, bo to wszystko nasza podświadomość![]()