Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dziewczyny odebrałam wynik ... ml ...
[emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny odebrałam wynik ... ml ...
Wow niesamowita opowieśćCzytanie jest naprawde bardzo dobra formą terapii. Mam znajomą, ktora zapadła na nowotwor złośliwy!!!!! I ona po diagnozie i po oeracji cały czas czytala. Przeczytała chyba z pol biblioteki. I kiedys sie ja zapytali a ona ze dzieki temu oszukuje swoj umysl. Nie mysli o chorobie nie rozkminia. Dzieki temu nie wariwala, Bardzo spokojnie do wszystkiego podchodzila i sie udalo. Jest 4 lata po operacji i wszystko ok![]()
Raczej tak. Kiedy masz wizytę?Przykro mi kochana, przytulam Cię mocno!
Boziu kochana tak mi przykroDziewczyny odebrałam wynik ... <1.2mUI/ml ...
Powodzenia kochanaDzięki, siedzę i czekam, a jednak emocje wzięły górę, boję się jak za pierwszym razem [emoji12]
Nie, kochana to wygląda jakby się w ogóle nie zagniezdzil zarodekTak mi przykro że nie wiem co napisać
Tak długo czekałam z nadzieją A nic z tego.
Dlaczego tak się stało, nie zagniezdzilo się, ciaza biochemiczna czy jak to teraz ?![]()
Ojjjj ja też. Wszyscy w około mi powtarzają - przestań pracować, idź na zwolnienie ..Wow niesamowita opowieśćuwielbiam szczesliwe zakonczenia. Mi na pewno pomaga moja praca bo ciagle biegam ,załatwiam, latam po firmie jak glupia
i to ze nie ma w pracy mojej pseudo przyjaciolki mi tez pomaga. Nikt mnie nie wkurza , obgaduje
wiec narazie jest super
Ja wiem ze mam adhd bo ciagle musze cos robic
juz taka moja natura
Napisałam do mojego lekarza narazie cisza nic nie wiemRaczej tak. Kiedy masz wizytę?
Transfer pierwszy, a mam jeszcze 3 blastocysty zamrożone ...Nie, kochana to wygląda jakby się w ogóle nie zagniezdzil zarodekKtóry to transfer? Ile masz jeszcze zarodków? Jaka u Was przyczyna, bo nie pamiętam?
Widze ze ty tez kochana przezylas w swoim zyciu. Nie dziwie sie bo ja pewnie tez bym sie rozplakala. Ja praktycznie na kazdej wizycie płacze. Taka beksa ze mnieTak. Zapytaj. Ale tak jak ktoś wyżej napisal, na cienkim i czystym endometeium lepiej wyciąć jak coś jest. Zresztą przypominam sobie jak mialam sie stawic zaraz po miesiaczce na laparoskopie i histeroskopie do szpitala (1.5 roku temu) i to był chyba mój 8dc, akurat na drugi dzien bylo boże cialo, lekarz oddał mi skierowanie i powiedział, że mam jechać do domu i sie zjawić za miesiąc bo jest święto i mi tutaj nic nie zrobia.. Ja w szoku, bo przecież po czwartku jest jeszczw piątek sobota, a on do mnie "co? Nie ogląda pani tv? Kwiatki sypią i te sprawy" A ja z nerwów w płacz.. pol roku czekalam na ten dzień, po pękniętej ciąży pozamacicznej, mam nieregularne cykle i jak mi się wydawało,że sobie w głowie poukladalam to on do mnie sejonara, wróć za miesiąc ( juz nie wspomnę, że do tego szpitala 250km, w pracy wszystko poukladane).. No ale jak zobaczył moje łzy i nerwy to policzył szybko,ze w w pon befzie 12dc i powiedzial,ze to ostatni dzwonek na histeroskopie i mnie przyjął. Zrobil badania, wpisał do domu i kazal wrocic w niedziele na poniedziałkowy zabieg. Summa summarum zrobili mi wtedy sama laparoskopie.