Aneczka85_01
Fanka BB :)
Tez jestem spedytorem, w miedzynrodowej korpo. Da sie, tylko trzeba kombinwac.
Ja jestem sama także jestem jako spedytor i księgowa . Niema zastępstwa . Chyba ze kiero urlop weźmie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tez jestem spedytorem, w miedzynrodowej korpo. Da sie, tylko trzeba kombinwac.
Miga moja drogaNo Ty to wiesz też hahaJuż znalazłam, jadę w sobotę, zawsze to 2 dni mniej stresu. Co ma być to będzie.
Dziewczyny czy jak serduszko bije to ono tak miga na monitorze ??
Jedź w poniedziałek. Po weekendzie będziesz już chodziła jak na szpilkach. A my tu ostatnio rzeczywiście przy crio i blastkach to robimy w 6 dpt i albo jest beta albo nie ma. Jak nie ma nic zupełnie to święty boże nie pomoże. A jak coś drgnie to i tak do powtórki za 2 dni będzie. Strasznie bym chciała, żeby Ci się tym razem udało[emoji23]. To może poczekać do wtorku, będzie 8dpt???. Chcę jechać tylko raz jak się nie uda, nie chcę patrzeć na te babki w laboratorium i wolę żeby od razu wynik był konkretny
Jedź w poniedziałek. Po weekendzie będziesz już chodziła jak na szpilkach. A my tu ostatnio rzeczywiście przy crio i blastkach to robimy w 6 dpt i albo jest beta albo nie ma. Jak nie ma nic zupełnie to święty boże nie pomoże. A jak coś drgnie to i tak do powtórki za 2 dni będzie. Strasznie bym chciała, żeby Ci się tym razem udało [emoji8]

wtf...
łoooooo matko! Zwariuje! Chyba w instynkt kobiecy trzeba się wsłuchać jednak..No tak miga szaro- czarno tuż pod głowa (taka najszersza cześć tego zarodka który wyglada jak fasolka)No Ty to wiesz też hahaJuż znalazłam, jadę w sobotę, zawsze to 2 dni mniej stresu. Co ma być to będzie.
Dziewczyny czy jak serduszko bije to ono tak miga na monitorze ??
No ja aż tak się nie przyglądalam żeby kształt widzieć bo ona akurat mierzyła ale na pewno migalo... Jeszcze 5 dni i się dowiem. Muszę przestać analizować bo zwariujeNo tak miga szaro- czarno tuż pod głowa (taka najszersza cześć tego zarodka który wyglada jak fasolka)

No myśle ze to tak łatwo powiedzieć niestety nie mamy przycisku on/ offNo ja aż tak się nie przyglądalam żeby kształt widzieć bo ona akurat mierzyła ale na pewno migalo... Jeszcze 5 dni i się dowiem. Muszę przestać analizować bo zwariuje![]()
No to u nas też tak jakby migaloQUOTE="sandra777.12, post: 18985977, member: 189390"]
Miga moja drogawidać jak „pika”

wtf...
łoooooo matko! Zwariuje! Chyba w instynkt kobiecy trzeba się wsłuchać jednak..Wow ale mi smaka narobiłaśjammmiiiiiMoja kolacja
A wiecie co dzisiaj bede robić?
Zaraz wezme fajową kąpiel z bombelkami i maseczką na ryjkuTak przemarzłam jak wracałm do domu ze nie moge sie doczekac. I bede dzisiaj grała w SIMSY
Kiedys grałam i kochałam a wczoraj w prezencie dostałam najnowszy dodatek wiec po prostu musze
nie krytykujcie mnie pilllss poprostu zawsze lbialam. a najlepsze jest w tym wszystkim to ze zawsze ale to zawsze mam trojke dzieci
Wiec dzisiaj noc zarwana
Wole pograc niz pospac ❤