bazylia128
Fanka BB :)
OCZYWIŚCIENo właśnie!!!!!! @bazylia128 Tobie chyba by to idealnie pasowało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OCZYWIŚCIENo właśnie!!!!!! @bazylia128 Tobie chyba by to idealnie pasowało![]()
hehehe ja kupilam 2x to wiadoro 5 kgMożesz to i to
Ja wcześniej się kąpałam w niej, ale teraz nie dość, że się przeprowadziliśmy i nie mamy wanny to kąpiele raczej nie są wskazane w ciąży
Na wannę daje się około szklanki, a do stópek to tak na oko
Ja miałam moczonko w niedziele i myślałam sobie o Tobie czy już pierwsze koty z płoty w Ciebie![]()
Co kupiłas?Dopiero weszliśmy do domu.. zajechali my do ikeły i sie zeszło. Umyje pupę, siądę i spokojnie wszystko napisze .
[emoji7]Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]Zobacz załącznik 1068354
Też o tym wczoraj myślałamWiecie co jakby któraś kiedys organizowała spotkanie forumowe to chyba Łódź bylaby dobrym punktem zbiorowym![]()
Symbolicznie oczywiście
![]()
Pomysł jest superTeż o tym wczoraj myślałam![]()
A jakby dac corce na imie IKEA?Ikeła (ale czadowa nazwa jest teraz) to
Pomysł jest super, ale może w przyszłym roku?
HAhahahahhhehehe ja kupilam 2x to wiadoro 5 kgPoszłam na całego
![]()