Niewiem pewnie od lekarza zależy. Mi ta dawka wystarczyła udało mi się 9 pełnych dojrzałych jajekJa brałam gonapeptyl codziennie. Ciekawe dlaczego ta różnica ?
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Dopiero na 18 i jeszcze musimy jechać ponad 100 mil.. Stresuje mnie to już bardziej niż tydzień temu bo prze tydzień nic się nie działo i uwierzyłam nawet ze może być dobrze... Teraz już martwię się tym plamieniem....Aduś dasz radę do jutra już, niestresuj się siebie i bejbusia. Na którą jutro masz ??
A nie mogą na tym samym zrobić, przecież jest ważne, niech napiszą notatkę i pupy nie zwracająJa to mam takiego pecha ze szok . Rano robiłam grupę krwi zeby mieć kartę identyfikacyjna . I teraz babka z labo dzwoni ze nie wykonają badania bo ta która pobierała mi krew zrobiła pomyłkę na probówce . No ja pier.. mowie do niej i co teraz ? Przecież miałam skierowanie od lekarza i to nie moja wina ze ktoś się pomylił. Kazała wyjaśnić w punkcie ale mówiła ze będzie potrzebne nowe skierowanie.. super poprostu przecież zeby dostać nowe to muszę umówić się na wizytę specjalnie , jechać 30 km a potem znów godzinę z pracy brać zeby zrobić ta krew. Szlak by trafił
Ogólnie może być, ale może 1 tab . Dołóż nie zaszkodziRano beta 77, teraz przyszedł wynik progesteronu 20,8, czy nie jest za niski (8dpt)?. Biorę Luteinę 3 x200 mg dopochowowo.
Ruda08
Wiem co czujesz ... ja dzisiaj miałam delikatnie różowy kawałek luteiny a cały czas zaglądam ;(Ja dzis znow spanikowalam a to przeciez rowno tydzien od krwotoku.. Na wkladce zobaczylam 2 male plamki zabarwione na beż albo taki bardzo blady róż i zaczęłam się trzasc tak jak tydzień temu... To było kilka godzin temu i teraz spanikowana ciągle sprawdzam... Nie wiem czy to znów jakieś krwawienie się zbliża czy tym razem od tabletek z szyjki... Ze stresu już nie jestem w stanie odróżnić objawów, ach co ma być to i tak będzie. Już na nic nie mam wpływu... Od tygodnia praktycznie głównie leżę więc to już nie zależne ode mnie niestety. Oby do jutra!
Chociaż wiem, że to utleniony lutinus ale weź samej sobie wytłumacz

bazylia128
@sandra777.12 zobacz jaki ja mam patent no moczenie sie w magnezie
A ty ile jej dosypujesz i jak długo moczysz stopki ?

Załączniki
Jak brązowe to mogą być pozostałości. Wiesz ze.dlugo schodzi.i zawsze się gdzieś coś odłozy, a organizm się oczyszcza. Beta rośnie, będzie dobrze już powinno jutro być serducho . Czekam na wieści odrazu pisz co i jak. Myślę że jakby bylo po wszystkim to byś czuła mocne bóleDopiero na 18 i jeszcze musimy jechać ponad 100 mil.. Stresuje mnie to już bardziej niż tydzień temu bo prze tydzień nic się nie działo i uwierzyłam nawet ze może być dobrze... Teraz już martwię się tym plamieniem....
Ruda08
Kuuuuurcze@sandra777.12 zobacz jaki ja mam patent no moczenie sie w magnezieA ty ile jej dosypujesz i jak długo moczysz stopki ?

dosypuje szczerze „na oko” ale myśle, że nie więcej niż pół szklanki
I moczę tak długo aż woda się ostudzi
Aneczka85_01
A nie mogą na tym samym zrobić, przecież jest ważne, niech napiszą notatkę i pupy nie zwracają
Powiedziała ze nie mogą bo to poszło do labo a ja w punkcie robiłam. Zajadę w poniedziałek do nich niech wyjaśniają i niech załatwiają albo zapłacą mi 200 zł za godzinę pracy i wizytę prywatna po skierowaniu
reklama
Dokładnie, to niech dzwonią do laboratorium i powiedzą, żeby pod tamte położyć próbkę , napewno nie zdążyli nigdzie tego wysłaćPowiedziała ze nie mogą bo to poszło do labo a ja w punkcie robiłam. Zajadę w poniedziałek do nich niech wyjaśniają i niech załatwiają albo zapłacą mi 200 zł za godzinę pracy i wizytę prywatna po skierowaniu
Podziel się: