bazylia128
Fanka BB :)
Mi sie ona sama podgrzewaKuuuuurczetakiej to tylko pozazdrościć
dosypuje szczerze „na oko” ale myśle, że nie więcej niż pół szklanki
I moczę tak długo aż woda się ostudzi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie ona sama podgrzewaKuuuuurczetakiej to tylko pozazdrościć
dosypuje szczerze „na oko” ale myśle, że nie więcej niż pół szklanki
I moczę tak długo aż woda się ostudzi![]()
Chyba żartują ! To jest ich problem ! Niech sobie to jakoś załatwią.Powiedziała ze nie mogą bo to poszło do labo a ja w punkcie robiłam. Zajadę w poniedziałek do nich niech wyjaśniają i niech załatwiają albo zapłacą mi 200 zł za godzinę pracy i wizytę prywatna po skierowaniu
Niee No takiego wypasu to ja w misce nie mamMi sie ona sama podgrzewatakie domowe jacuzzi do stópek
Ale tak z 20 minut chyba wystarczy co nie?
Dokładnie, myślę że bóle by przyszly i to mega silne..Jak brązowe to mogą być pozostałości. Wiesz ze.dlugo schodzi.i zawsze się gdzieś coś odłozy, a organizm się oczyszcza. Beta rośnie, będzie dobrze już powinno jutro być serducho . Czekam na wieści odrazu pisz co i jak. Myślę że jakby bylo po wszystkim to byś czuła mocne bóle
No dokładnie, mam to samo! Można by film nakręcić '50 odcieni wkładki' ! A u Ciebie to pewnie od podrazniona szyjki?? Może u mnie to samo.. Jak było krwawienie to inaczej to zupełnie wyglądało u mnie.. ech możnaby tak gdybac w nieskończoność.. Jutro dowiem się czy zarodek żyje..Wiem co czujesz ... ja dzisiaj miałam delikatnie różowy kawałek luteiny a cały czas zaglądam ;(
Chociaż wiem, że to utleniony lutinus ale weź samej sobie wytłumacz![]()
Dokładanie ... No ale co zrobić, musimy to przetrwałać i starać się nie denerwować ..No dokładnie, mam to samo! Można by film nakręcić '50 odcieni wkładki' ! A u Ciebie to pewnie od podrazniona szyjki?? Może u mnie to samo.. Jak było krwawienie to inaczej to zupełnie wyglądało u mnie.. ech możnaby tak gdybac w nieskończoność.. Jutro dowiem się czy zarodek żyje..
Czyli myślisz ,że za dużo tych leków do stymulacji?Zazwyczaj daje się 2. No jak ktoś na wczesniejsze stymulacje źle reagował albo bardzo niskie amh to wtedy daje się więcej ale bez przesady przecież to same hormony organizm zeświruje
a sama niewiem trochę niepokój i radość ze kropka zabierzemy. .. a w zasadzie to dzień kropkaOlusja daj znać jak tam jajeczka
Cikulinka jutro twój dzień jak tam samopoczucie ??
Aduś ty jutro wizyta ??