reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Może Łukasz puka za bardzo na lewo
emoji6.png
emoji23.png
🤣🤣🤣 tasza.... 🙈🙈🙈

reklama
NIC tak łukasz mowi to boli to nic teraz placze no po prostu nie wierze to sie mze
@Aduś16 tak bardzo mi przykro. Jak zwykle nie wiem, nie potrafie odpowiednio zareagowac. Najchetniej poporostu bym z Tobą pomilczala. Ale prosze Cie i bede to robic kazdego dnia. Bylas zapisana juz Gamety. Zachodisz w ciaze, ja wiem ze to żadne pocieszenie. Ale kolejna stymulacja DA zdrowa ciążę. Twoj przypadek Nas tutaj zszokowal. Ja nie moge spac. Jednak wszystko jest mozliwe. ALE wiem jedno, to nie złamie tak silną kobietę, jaką jestes!!!! Bylas i jestes naszym kanonem, modelem. Nie zostawiaj nas samych ☹ 😢 Bardzo potrzebujemy Twojej siły, wiedzy, CIEBIE. To forum nie bedzie takie same BEZ CIEBIE. Ja nawet spac nie mogłam 😢 MY WSZYSTKIE POTRZEBUJEMY CIE!!!!!!

Takież wyszły. Ciut przydługo w piecu ale smaczne[emoji3] @bazylia128, @neitaskitchen, @Liliana87 tak to wygląda [emoji3] dla nas io plus cukrowcy super
Robiłam na bazie tego przepisu

No ale jakbym go nie zmodyfikowała to nie byłabym sobą[emoji23] więc jest więcej wiórek, masła, zamiast cukru zwykłego banany i cukier kokosowy, maka żytnia. No i blendować wiórek mi się nie chciało, są całe w ciastkach.Zobacz załącznik 1069968
zrobie napewno moze nawet dzisiaj

O boże, nie wierzę [emoji22][emoji22][emoji22]. Nawet nie wiem co Ci napisać [emoji22]. Bardzo współczuję, nie tego się spodziewałam i Ty też [emoji22]. Jezu [emoji22]
Ty sie skup na sobie. Moze to egoistyczne ale traktuje Toją ciaże niemalze jak swoja. Dzisiaj prosze na spacerek z psiurami.

Ja też uszyłam śpiworek dla mojej przyjaciółki synka ;) ale ja szczerze to lubię kupować materiały ;) nie lubię przerabiać 😎 ale zdarza mi się czmychnąć do lumpa i kupić coś ogromniastego a pózniej uszyć z tego sukienkę😇 bo szczerze to najbardziej lubię szyć sukienki 😎

Teraz jak będę szyła śpiworek dla mojego bąbelka to zrobię większy ten „kaptur” 😊
Łukasz jest miłośnikiem wilków.Wszystkie koszulki kupuje z wilkami. Mnie to wkurza i sama mu kupuje t-shirty. Jak szlam na punkcje to mi kupil ryczacego wilka. Jak mnie budzili to sie smiali ze mnie;)

Nawet nie wiem czy to dobry moment, żeby pisać, ale pewnie żaden nie jest teraz dobry. Mam już te moje dzisiejsze wyniki i ni ch*** nie wiem jak to ugryźć...
Glukoza na czczo 94.2
po 1h: 99.5
po 2h: 91.6
Insulina na czczo 6.37
Po 1 h: 48.68
Po 2 h: 26.43
Ktoś to kuma?
Dobra jest 😍
Moja insulina:
po godzinie 130
po dwoch170
przy czym cukier w normie