Aduś16
Fanka BB :)
O matko.... To faktycznie przytłaczające... ale czy to jest zarodek z mozaiką czy ten ma wszystkie z błędem w tym chromosomie ?4.1.1 i 3.1.2-6doba,dwa poprzednie 5doba
Czytam i niedowierzam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
O matko.... To faktycznie przytłaczające... ale czy to jest zarodek z mozaiką czy ten ma wszystkie z błędem w tym chromosomie ?4.1.1 i 3.1.2-6doba,dwa poprzednie 5doba
Czytam i niedowierzam
Niestety wszystkie komórki,mozaika jest w chromosomie 9.O matko.... To faktycznie przytłaczające... ale czy to jest zarodek z mozaiką czy ten ma wszystkie z błędem w tym chromosomie ?
Piekny masz KIR, na taki Accofilu mysle ze nie dostaniesz.. wychodzi na to że u Ciebie oprócz CD4/CD8 ciężko się do czegoś przyczepić... W PAI-I masz homo czy heterozygote ?Ja właśnie odebrałam ostatnie brakujące wyniki badań. Wyjątkowo szybko zrobili.
Mam KIR bx (@Aduś16 miala rację). U męża HLAC*02, 15 (cokolwiek to znaczy)
PAI 4G/5G (tak myślałam że to mi wyjdzie).Załączam zdjęcia, ale chyba źle nie jest. ANA i ASA ujemne. Teraz tylko wizyta u docenta i coś może będzie wiadomo.
Jakie maleństwo śliczneAno[emoji3]
Lila 39tc 2560g 50cm[emoji4]Zobacz załącznik 1071162Zobacz załącznik 1071163Zobacz załącznik 1071164Zobacz załącznik 1071166Zobacz załącznik 1071167
Czyli za mozaika to nie chromosom 21 ?? Czytałaś czego 9 dotyczy? Kiedy powiedzą co z 4tym?Niestety wszystkie komórki,mozaika jest w chromosomie 9.
Az sie boje wyniku tego 4zarodka.
PAI heterozygotaPiekny masz KIR, na taki Accofilu mysle ze nie dostaniesz.. wychodzi na to że u Ciebie oprócz CD4/CD8 ciężko się do czegoś przyczepić... W PAI-I masz homo czy heterozygote ?
Może docent zlecić jeszcze cytokiny, może tam coś będzie.. ja nie to raczej nie za wiele do leczenia
To ten lepszy.. Acard I heparyna do 12tc wg docenta..PAI heterozygota
Kochana powiedz gdzie robiłaś te badania i ile cie to w sumie kosztowało? Byłabym wdzięczna bo zastanawiam się czy nie zrobić tych badań przed transferemJa właśnie odebrałam ostatnie brakujące wyniki badań. Wyjątkowo szybko zrobili.
Mam KIR bx (@Aduś16 miala rację). U męża HLAC*02, 15 (cokolwiek to znaczy)
PAI 4G/5G (tak myślałam że to mi wyjdzie).Załączam zdjęcia, ale chyba źle nie jest. ANA i ASA ujemne. Teraz tylko wizyta u docenta i coś może będzie wiadomo.Myślicie że te brakujące KIRy to ok?
Kosztowało dużo, ale dużo mniej niż kolejny transfer...Kochana powiedz gdzie robiłaś te badania i ile cie to w sumie kosztowało? Byłabym wdzięczna bo zastanawiam się czy nie zrobić tych badań przed transferem