reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
1 dc mamy to [emoji2320]
Daria życzę Ci powodzenia w następnym cyklu ja dziś byłam nie do wytrzymania tzn sama ze sobą nie umiałam sobie poradzić nawet w pracy łez nie mogłam powstrzymać zwalajac na produkt na rzęsy na porost rzęs ze nowy kupiłam i tak mnie szczypie.
Ogólnie taki mnie kryzys wziął ja tak mam jak okres przychodzi i z 3 dni i tak reaguje ze znowu nic szlak mnie trafi .

Daria życzę Ci powodzenia w następnym cyklu ja dziś byłam nie do wytrzymania tzn sama ze sobą nie umiałam sobie poradzić nawet w pracy łez nie mogłam powstrzymać zwalajac na produkt na rzęsy na porost rzęs ze nowy kupiłam i tak mnie szczypie.
Ogólnie taki mnie kryzys wziął ja tak mam jak okres przychodzi i z 3 dni i tak reaguje ze znowu nic szlak mnie trafi .
A ja dziś jestem zadowolona i dziwnie spokojna i z czego się cieszyć znowu się nie udało [emoji2356] jedyna nadzieja w tych tabletkach. Za 3 tygodnie robię krew mocz badania i 13 lutego do nowego gina.:)

Póki co mam takie brązowe plamienia ale czekam aż się rozkręci.

U mnie chyba taki kryzys był w listopadzie... To była masakra.

Kochana ja jestem pewna że po uregulowaniu hormonów od razu znajdziesz! [emoji173]
A ja dziś jestem zadowolona i dziwnie spokojna i z czego się cieszyć znowu się nie udało [emoji2356] jedyna nadzieja w tych tabletkach. Za 3 tygodnie robię krew mocz badania i 13 lutego do nowego gina.:)

Póki co mam takie brązowe plamienia ale czekam aż się rozkręci.

U mnie chyba taki kryzys był w listopadzie... To była masakra.

Właśnie w tym cyklu tak mnie cycki bolą i są ciężkie. Jeszcze jest coś brązowego okres się nie rozkręcil więc jest głupia nadzieja mimo że na teście biel [emoji2356][emoji16]
Jednak przyszła... szkoda.

Nie ten cykl to kolejny! Cycki do przodu i walcz dalej.

A mi dajcie jakiegoś kopa w tyłek, bo moja nadzieja gdzieś przepadła... [emoji20] [emoji20]

reklama
Do góry