reklama
katrinm5
Fan(ka)
Grześ też sie nie bał a dziś nie wiem co sie stało
Widpcznie mu się nie spodobał

Marta1981
Rodzyneczka
Julek przy odkurzaczu zasypia;-)
.I wogóle lubi szumy

Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Buziaczkek, Asiulinka
W Polsce bylo wporzadku, odwiedzilam rodzinke i znajomych, objadlam sie pysznego polskiego jedzonka, poleniuchowalam
Victor widzial pierwszy raz snieg:-)na sankach nie jezdzil bo porzadnie nasypalo dopiero dzien przed naszym wyjazdem
Katrinm glowa do gory, napewno ze wszystkim sie uporasz do soboty.
Jesli chodzi o odkurzacz to mojemu Vicowi jest on obojetny poki co
Pozdrowionka
W Polsce bylo wporzadku, odwiedzilam rodzinke i znajomych, objadlam sie pysznego polskiego jedzonka, poleniuchowalam

Katrinm glowa do gory, napewno ze wszystkim sie uporasz do soboty.
Jesli chodzi o odkurzacz to mojemu Vicowi jest on obojetny poki co
Pozdrowionka
Moja Mala uwielbia odkurzacz , moja suszarke
ma wtedty taka minke
hehe ale boi sie recznego mixera do jej zupek

katrinm5
Fan(ka)
Grzesiowi suszarka też się podoba
I nawet z nią rozmawia
A odkurzacz...dziwne bo zawsze był mu obojętny
Niusia prawie skończyłam.Jutro tylko jakieś 2 godz.i po robocie

Niusia prawie skończyłam.Jutro tylko jakieś 2 godz.i po robocie

Witaj Aniu26.
Dawno Cie nie bylo , sliczny awtarek a jak tam Laura sie miewa? Wklej nam jakas fotke ;-)
pozdrawiam do wtorku
Dawno Cie nie bylo , sliczny awtarek a jak tam Laura sie miewa? Wklej nam jakas fotke ;-)
pozdrawiam do wtorku

anka26_x_07
Mama Laury :)
Witaj Buziaczku ja to zasiedzialam sie w PL

U nas ok zabkow brak ale postepy sa Laura zaczela ladnie siedziec jeszce troszke sie kolysze ale daje sobie rade.Pieknie bierze zabawke te ktora chce sie bawic , ladnie je, ze snem nie ma problemow, powtarza sobie bababa albo uda jej sie czasem meme mama.Zabiera sie za raczkowanie ale zapomina o raczkach
Ja troche przeziebiona i wlasnie pije goraca tee z cytrynka:-)

U nas ok zabkow brak ale postepy sa Laura zaczela ladnie siedziec jeszce troszke sie kolysze ale daje sobie rade.Pieknie bierze zabawke te ktora chce sie bawic , ladnie je, ze snem nie ma problemow, powtarza sobie bababa albo uda jej sie czasem meme mama.Zabiera sie za raczkowanie ale zapomina o raczkach

katrinm5
Fan(ka)
Witam:-)
W końcu wyrobiłam się ze sprzątaniem:-)I po kolędzie juz jesteśmy:-)Grześ pociągnąl księdza za włosy
A le ubaw był
Wpadnę pewnie dopiero po niedzieli
zobaczyć co sie działo:-)
W końcu wyrobiłam się ze sprzątaniem:-)I po kolędzie juz jesteśmy:-)Grześ pociągnąl księdza za włosy

Wpadnę pewnie dopiero po niedzieli

reklama
Hej hej
Igor z kolei nie boi się żadnych domowych urządzeń od odkurzacza, robota kuchennego po wiertarkę. a jak już śpi to ma wszystko w nosie ;-)
kurcze blade to my mamy zęba ale o siedzeniu możemy jeszcze pomarzyć
no ta Laura to nieźle sie wyrobiła już w planie rozwojowym 
Igor wykorzystuje każdą okazję, żeby stać na nóżkach i czasami beczy i nie chce dać się posadzić, bo woli stać. Śmiejemy się że prędzej nauczy sie chodzić niż siedzieć. Jeszcze niedawno żaliłam się, że jeszcze nie wkłada nóżek do buzi a teraz nagminnie ssa je i moczy rajtuzy albo pajacyka ;-) no i dzisiaj tak uroczo ssał swój duży palec. oczywiscie wciaż na topie jest plucie
teraz po kichnieciu jak tylko poczuje sline na ustach to od razu zaczyna pluć ... piszczy w nieboglosy i równie wesolo sie potrafi zaśmiewać.
Kuruj sie co by mała się nie zaraziła.
a to dowcipniś z Grzesia, tak księdza zrobić hihi
A ja przeżyłam pierwszy tydzień w pracy i było całkiem miło, w koncu to narazie po 5h od pon do czwartku ;-) z małym jest narazie moja mama bo czekamy na miejsce w żłobku i sie chyba uda od lutego, ale w innym złobku niż planowałam. w innej czesci miasta, ale mezulkowi po drodze do pracy :-) no i wiecie co jest najlepsze, ze w noc poprzedzajaca moje pojscie do pracy moj syn zaczal praktycznei przesypiac noce, poza 1 pobudka na mini drinka, a przez sen oczywiscie daje mu butle z wkladką
raz nawet sie nie obudzil od 21 do 6 rano 
ciekawe jak dlugo mu tak bedzie ;-)
pozdrawiam Lipcóweczki
Moja Mala uwielbia odkurzacz , moja suszarkema wtedty taka minke
hehe ale boi sie recznego mixera do jej zupek
![]()
Igor z kolei nie boi się żadnych domowych urządzeń od odkurzacza, robota kuchennego po wiertarkę. a jak już śpi to ma wszystko w nosie ;-)
kurcze blade to my mamy zęba ale o siedzeniu możemy jeszcze pomarzyć

Kuruj sie co by mała się nie zaraziła.
Witam:-)
W końcu wyrobiłam się ze sprzątaniem:-)I po kolędzie juz jesteśmy:-)Grześ pociągnąl księdza za włosyA le ubaw był
Wpadnę pewnie dopiero po niedzielizobaczyć co sie działo:-)
a to dowcipniś z Grzesia, tak księdza zrobić hihi
A ja przeżyłam pierwszy tydzień w pracy i było całkiem miło, w koncu to narazie po 5h od pon do czwartku ;-) z małym jest narazie moja mama bo czekamy na miejsce w żłobku i sie chyba uda od lutego, ale w innym złobku niż planowałam. w innej czesci miasta, ale mezulkowi po drodze do pracy :-) no i wiecie co jest najlepsze, ze w noc poprzedzajaca moje pojscie do pracy moj syn zaczal praktycznei przesypiac noce, poza 1 pobudka na mini drinka, a przez sen oczywiscie daje mu butle z wkladką

ciekawe jak dlugo mu tak bedzie ;-)
pozdrawiam Lipcóweczki