reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Buziaczkek, Asiulinka
W Polsce bylo wporzadku, odwiedzilam rodzinke i znajomych, objadlam sie pysznego polskiego jedzonka, poleniuchowalam:tak: Victor widzial pierwszy raz snieg:-)na sankach nie jezdzil bo porzadnie nasypalo dopiero dzien przed naszym wyjazdem:-D

Katrinm
glowa do gory, napewno ze wszystkim sie uporasz do soboty.

Jesli chodzi o odkurzacz to mojemu Vicowi jest on obojetny poki co;)

Pozdrowionka

Grzesiowi suszarka też się podoba:-DI nawet z nią rozmawia:-DA odkurzacz...dziwne bo zawsze był mu obojętny:szok:
Niusia prawie skończyłam.Jutro tylko jakieś 2 godz.i po robocie :tak:

Witaj Buziaczku ja to zasiedzialam sie w PL:-D:-D:-D
U nas ok zabkow brak ale postepy sa Laura zaczela ladnie siedziec jeszce troszke sie kolysze ale daje sobie rade.Pieknie bierze zabawke te ktora chce sie bawic , ladnie je, ze snem nie ma problemow, powtarza sobie bababa albo uda jej sie czasem meme mama.Zabiera sie za raczkowanie ale zapomina o raczkach:-D

Ja troche przeziebiona i wlasnie pije goraca tee z cytrynka:-)

Witam:-)
W końcu wyrobiłam się ze sprzątaniem:-)I po kolędzie juz jesteśmy:-)Grześ pociągnąl księdza za włosy:-D:-DA le ubaw był:tak:
Wpadnę pewnie dopiero po niedzieli:tak:zobaczyć co sie działo:-)

reklama
Hej hej
Moja Mala uwielbia odkurzacz , moja suszarke :tak: ma wtedty taka minke:szok: hehe ale boi sie recznego mixera do jej zupek:sorry2:

Igor z kolei nie boi się żadnych domowych urządzeń od odkurzacza, robota kuchennego po wiertarkę. a jak już śpi to ma wszystko w nosie ;-)

U nas ok zabkow brak ale postepy sa Laura zaczela ladnie siedziec jeszce troszke sie kolysze ale daje sobie rade.Pieknie bierze zabawke te ktora chce sie bawic , ladnie je, ze snem nie ma problemow, powtarza sobie bababa albo uda jej sie czasem meme mama.Zabiera sie za raczkowanie ale zapomina o raczkach:-D

Ja troche przeziebiona i wlasnie pije goraca tee z cytrynka:-)

kurcze blade to my mamy zęba ale o siedzeniu możemy jeszcze pomarzyć :tak:no ta Laura to nieźle sie wyrobiła już w planie rozwojowym :tak::-p Igor wykorzystuje każdą okazję, żeby stać na nóżkach i czasami beczy i nie chce dać się posadzić, bo woli stać. Śmiejemy się że prędzej nauczy sie chodzić niż siedzieć. Jeszcze niedawno żaliłam się, że jeszcze nie wkłada nóżek do buzi a teraz nagminnie ssa je i moczy rajtuzy albo pajacyka ;-) no i dzisiaj tak uroczo ssał swój duży palec. oczywiscie wciaż na topie jest plucie :cool2: teraz po kichnieciu jak tylko poczuje sline na ustach to od razu zaczyna pluć ... piszczy w nieboglosy i równie wesolo sie potrafi zaśmiewać.
Kuruj sie co by mała się nie zaraziła.

Witam:-)
W końcu wyrobiłam się ze sprzątaniem:-)I po kolędzie juz jesteśmy:-)Grześ pociągnąl księdza za włosy:-D:-DA le ubaw był:tak:
Wpadnę pewnie dopiero po niedzieli:tak:zobaczyć co sie działo:-)

a to dowcipniś z Grzesia, tak księdza zrobić hihi

A ja przeżyłam pierwszy tydzień w pracy i było całkiem miło, w koncu to narazie po 5h od pon do czwartku ;-) z małym jest narazie moja mama bo czekamy na miejsce w żłobku i sie chyba uda od lutego, ale w innym złobku niż planowałam. w innej czesci miasta, ale mezulkowi po drodze do pracy :-) no i wiecie co jest najlepsze, ze w noc poprzedzajaca moje pojscie do pracy moj syn zaczal praktycznei przesypiac noce, poza 1 pobudka na mini drinka, a przez sen oczywiscie daje mu butle z wkladką :-p raz nawet sie nie obudzil od 21 do 6 rano :szok:
ciekawe jak dlugo mu tak bedzie ;-)

pozdrawiam Lipcóweczki

Do góry