reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
.

Załączniki

• IMG_20200124_221359.jpeg
    IMG_20200124_221359.jpeg
    38,3 KB · Wyświetleń: 134
Ostatnia edycja:
Ale mam klocie w jajnikach. Od ok 2h. Aż się zwijam w pół. Raz jeden raz drugi. A na t-time pozuje mi dzisiaj że mogłabyc
Domniemana implantacja [emoji848]
Odkąd przestałam o tym myśleć, starać się i ogólnie porzuciłam temat, to nie mam żadnych objawów na nic. A wcześniej też wariacji dostawałam ;-)

Sama się zastanawiam jak udaje mi się na zajściu nie skupiać... i chyba wiem. Ja strasznie chciałam mieć termin porodu na sierpień, ewentualnie na wrzesień. Teraz gdyby się udało to byłby październik, a to już mnie mniej kręci... Tym sposobem moja psyche mi odpuściła i szajby już (jak na razie) nie dostaję.

Ale trzymam kciukasy, żeby to jednak była implantacja :-)

reklama
Do góry