Też dziś jadlam ogorkowaJa proponuję ogorkowajakaś szczęśliwa ta zupa...
Wiele dziewczyn tu zostaje jeszcze z nami więc luuuzik będzie ok. A niebawem i my pójdziemy dalej i zobaczymy swoje ll ❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dziś jadlam ogorkowaJa proponuję ogorkowajakaś szczęśliwa ta zupa...
Wiele dziewczyn tu zostaje jeszcze z nami więc luuuzik będzie ok. A niebawem i my pójdziemy dalej i zobaczymy swoje ll ❤
Aga dlaczego mu o tym nie powieszTo ja się wynosze nie on![]()
. On nic nie traci, ma tyłek bezpieczny. Własne mieszkanie to tamto. Każda dziunia jego
.
30 bedzie za niecale 2 mc.
U mnie coś jest na rzeczy i mam mega wodę tam cały czasDziewczyny mam pytanie bo ja już wariuje, zawsze przed okresem miałam mokre dni, takie jak w owulacje, a teraz susza... a mówią, ze właśnie w ciąży ma się tak mokro,a ja nic![]()
U mnie coś jest na rzeczy i mam mega wodę tam cały czasAle podobno u każdej jest inaczej, więc nie można się sugerować!
Jeszcze będziesz go cucić jak zemdlejeWiecie co? Zaczelam sie bac reakcji mojego małżabo jak wszystko bedzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko
nie wiem czego sie spodziewac czy mi plakac bedzie czy co ?
Na pewno bd szczęśliwy!Wiecie co? Zaczelam sie bac reakcji mojego małżabo jak wszystko bedzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko
Niech wyje na takie męskie łzy to chyba warto czekać [emoji4]Wiecie co? Zaczelam sie bac reakcji mojego małżabo jak wszystko bedzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko
Jeeeeeeeej! Tak się cieszę, że kokejny raz mnie intuicja nie zawiodłaUwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Płacze i sie smieje na przemian [emoji23][emoji24] az corka przyszla zapytac czy mi odbilo![]()
Na pewno bd szczęśliwy!