olaaa7
Fanka BB :)
Tak sierpniówko wrześniówkąA ty w końcu zostałaś sierpniówką prawda?
Podczytywałem wrześniówki gdy czekałam na październikowy wątek i byłam w szoku jsk przeskoczyłaś dwa miesiące z października na sierpień![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak sierpniówko wrześniówkąA ty w końcu zostałaś sierpniówką prawda?
Podczytywałem wrześniówki gdy czekałam na październikowy wątek i byłam w szoku jsk przeskoczyłaś dwa miesiące z października na sierpień![]()
Tak sierpniówko wrześniówkąBo termin z om na 28.08 a z usg 02.09. Powiem Ci, że dziwnie tak dołączyć nagle do wątku jak już każdy każdego kojarzy. Czuję się jakby ktoś mnie okradł przynajmniej z miesiąca ciąży
![]()
Moje pierwszeJa też w pracy [emoji23]
Ale też mnie brzuch boli i zasypiam. Jutro idę do rodzinnego żeby mi dał na tydzień l4. A w poniedziałek do ginekologa i już będę ciagła... marzę o tym żeby się położyć [emoji42][emoji42]
Cieszę się że nasza grupa tak się rozrasta.
A powiedzcie to wasze pierwsze dzieci?
Ja mam dwie córki, jestem po dwóch cc. Więc teraz pewnie też się tak skonczy[emoji4]
Dziewczyny, czy Wy również macie zatkany nos cały czas i ciężko Wam oddychać?? Nie wspomnę o smarkach (sorki za szczegóły) często z krwią?????
Mnie również bolą piersi (jestem w 5tc)i do tego tylko ten katar póki co z dolegliwości. Czekam na wynik dzisiejszej betyJa nie mam takich przebojów. W sumie to mnie tylko piersi bolą raz na jakiś czas. Podczas implantacji miałam cały wachlarz dziwnych objawów [emoji4] od skurczy i różnych bólów, bezsenność itd. Teraz nic. Pewnie dlatego ze nerwy puściły i nie mysle tak o tym
Mnie również bolą piersi (jestem w 5tc)i do tego tylko ten katar póki co z dolegliwości. Czekam na wynik dzisiejszej bety [emoji16]
Powiedzcie jakie macie objawy niedługo po braku miesiączki, np. macie już mdłości??