reklama
mary.m
Fanka BB :)
Kochana który to Twój transfer? Masz jeszcze zarodki? Kurczę to takie niesprawiedliwe ...

Aneczka85_01
A podpowiedzcie jeszcze jak zbić tę homocysteinę i jaki kwas foliowy brać przy tej mutacji MTHFR? Oczywiście nie zapisałam sobie i już nie za bardzo pamiętam :/
Metylowany kwas foliowy a jaka masz homocysteine ?
Aneczka85_01
mary.m
mary.m
DziękujęJa biorę kwas metylowany, z wit. B6 i B12 A dokładniej Prevenit Intensiv A na zabicie homocysteiny Modulatory homocysteiny z solgara i tam też jeat B6 i B12.
Olusja1987
Hej! Miałam dziś kolejne usg. Wszystko jest w porządku, choć na żadnej z ostatnich wizyt nie było mowy o grubości endometrium. Lekarz skupiał się tylko na wielkości pęcherzyków, a ja zawsze zapomniałam prosić o zmierzenie. W sobotę mam punkcję, natomiast na wtorek planowany transfer.
Jejku, strasznie mi przykro [emoji22]
Netiaskitchen
Czyli wszystko dobrzeHej! Miałam dziś kolejne usg. Wszystko jest w porządku, choć na żadnej z ostatnich wizyt nie było mowy o grubości endometrium. Lekarz skupiał się tylko na wielkości pęcherzyków, a ja zawsze zapomniałam prosić o zmierzenie. W sobotę mam punkcję, natomiast na wtorek planowany transfer.

Będę trzymać

Czyli to było ostatnie usg przed punkcją?
Masz wyniki estradiolu i progesteronu z dziś?
reklama
Aduś16
Napewno warto jeśli reszta wyników Ci wyszła w normie a pamiętam że u Ciebie tak było właśnie.. To że raz donosilas ciążę to nie oznacza że są napewno prawidłowe. To może oznaczać że trafiłaś na jakąś dziurę immunologiczna, pozatym cytokiny też pod wpływem innych czynników mogą się zmieniać.. Np ciąża może je też zmienić....Wiesz jest tak że ciąża doprowadza organizm do 'ładu' i nagle kobieta zaskakuje i potem znów.. Albo na odwrot.. Organizm po ciąży się trochę resetuje i albo pójdzie w ta dobra stronę sprzyjającą każdej kolejnej ciąży albo wręcz przeciwnie..Nie wiadomo od czego to zależyTo ja dziś chyba trafiłam na tą milszą Paniąa powiedz, myślisz że te cytokiny warto robić jak raz miałam implantację? To jest to badanie CBA?
Podziel się: