reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Metylowany kwas foliowy a jaka masz homocysteine ?

kwas foliowy i homocysteina.jpg

Hej! Miałam dziś kolejne usg. Wszystko jest w porządku, choć na żadnej z ostatnich wizyt nie było mowy o grubości endometrium. Lekarz skupiał się tylko na wielkości pęcherzyków, a ja zawsze zapomniałam prosić o zmierzenie. W sobotę mam punkcję, natomiast na wtorek planowany transfer.
Czyli wszystko dobrze😊No i super😊
Będę trzymać ✊✊✊
Czyli to było ostatnie usg przed punkcją?
Masz wyniki estradiolu i progesteronu z dziś?

reklama
To ja dziś chyba trafiłam na tą milszą Panią 😂a powiedz, myślisz że te cytokiny warto robić jak raz miałam implantację? To jest to badanie CBA?
Napewno warto jeśli reszta wyników Ci wyszła w normie a pamiętam że u Ciebie tak było właśnie.. To że raz donosilas ciążę to nie oznacza że są napewno prawidłowe. To może oznaczać że trafiłaś na jakąś dziurę immunologiczna, pozatym cytokiny też pod wpływem innych czynników mogą się zmieniać.. Np ciąża może je też zmienić....Wiesz jest tak że ciąża doprowadza organizm do 'ładu' i nagle kobieta zaskakuje i potem znów.. Albo na odwrot.. Organizm po ciąży się trochę resetuje i albo pójdzie w ta dobra stronę sprzyjającą każdej kolejnej ciąży albo wręcz przeciwnie..Nie wiadomo od czego to zależy

Do góry