reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie myślicie że ta pierwsza para to nie do końca jest historia do in vitro? W sensie, że samo in vitro im może wcale nie pomóc skoro problemem nie jest zajscie w ciążę, tylko jej donoszenie?
Też o tym pomyślałam! Tylko skoro miała 2 pozamacziczne to ciekawe w jakim stanie są jej jajowody, jeśli jeszcze je ma... Może nasienie jest słabe i metoda selekcji im pomoże, nic nie powiedzieli.. Może do docenta tez ich wyślą ;)

Też o tym pomyślałam! Tylko skoro miała 2 pozamacziczne to ciekawe w jakim stanie są jej jajowody, jeśli jeszcze je ma... Może nasienie jest słabe i metoda selekcji im pomoże, nic nie powiedzieli.. Może do docenta tez ich wyślą ;)

Ten doktor przy problemach immunologicznych bardzo poleca dr Paśnika, więc podejrzewam, że tak :)

no u mnie sama punkcja z labo wychodzi ponad 8 000 tylko platne jakby w 2 ratach w ciagu okolo 10 dni a transfer kochana to u mie zawsze osobno 2080 zl tj transfer 1800 w tym jest naciecie otoczki plus 280 zl embrioglue. No kazda wizyta po pukncji tez platna i leki pltne i jeszcze badania platne jak bym sobie zliczyla to wszystko z 4 transferami to nawet nie chce znac kwoty :no:
Nam z konta na całe 2 procedury (I wszystko co wokół) to spokojnie 50 tys „uciekło” 😑

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry