31Który dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31Który dc?
FSH 9,77 U/l (norma 3,5 - 12,5)
Estradiol 290,18 pg/ml (norma 18-147)
Progesteron 0,74 (norma 0,12 - 0,54)
[emoji848] [emoji848] [emoji848]
Ohhh laski ale bym chciała aby ten mój 7 cykl okazał się tym prawdziwie szczęśliwym [emoji849] czuję jakieś ukłucie w okolicach jajników i od razu w głowie pojawia się myśl "ooo boże może to to!!!!" czuję mrowienie w lędźwiach? Kurde to samo... Kiedyś myślałam że starania o dziecko są takie łatwe, proste i przyjemne. Że wystarczy uprawiać seks bez zabezpieczenia i gotowe... Jaka ja byłam głupia [emoji2358] a najgorsze jest to wkręcanie sobie, że ma się jakieś objawy. Wyczekuje ich, myślę choć wiem, że nie powinnam tego robić, że robię sobie tylko krzywdę. I mam ochotę sama sobie dać w twarz za debilne myśli [emoji3525]
Ja tez jestem na euthyroxie i nie czuje, ze go biore. Tak jak i zero skutków ubocznych brania metforminy czy bromergonie, wiec może ja jakaś dziena jestem [emoji848] łykam to jak cukierki
A betę można już 10dpo, a bezpiecznie 12dpo ( zagnieżdżenie jet miedzy 6a10 dpo, beta zaczyna być wytwarzana w ciągu 48h po implantacji
Witam Was w 13 dpo [emoji846]
U mnie kreska dająca nadzieję ale po czasie. Zrobiłam test ( wiem że miałam nie robić) . Znowu bialo. Wypiłam kawę, ogarnelam się do pracy. Rozłożyłam test na części pierwsze i się coś takiego pojawiło na bank dłużej niż 10 minut. Idę na betę jutro, bo mnie te fejkowe linie nie będą oszukiwać [emoji854][emoji6]
Z drodze do pracy będę Was nadrabiac bo mi się przysnęło wczoraj jak Tolka uspialalam [emoji6]
Czekam na Wasze bety i testy z prawdziwymi krechami nie jak u mnie [emoji846]Zobacz załącznik 1074510
Szczerze ja nie wiedzę nic ale nauczona doświadczeniem uważam że lepiej isc zrobić betęWitam Was w 13 dpo [emoji846]
U mnie kreska dająca nadzieję ale po czasie. Zrobiłam test ( wiem że miałam nie robić) . Znowu bialo. Wypiłam kawę, ogarnelam się do pracy. Rozłożyłam test na części pierwsze i się coś takiego pojawiło na bank dłużej niż 10 minut. Idę na betę jutro, bo mnie te fejkowe linie nie będą oszukiwać [emoji854][emoji6]
Z drodze do pracy będę Was nadrabiac bo mi się przysnęło wczoraj jak Tolka uspialalam [emoji6]
Czekam na Wasze bety i testy z prawdziwymi krechami nie jak u mnie [emoji846]Zobacz załącznik 1074510
No właśnie też to widze.. tylko dlaczego po czasie [emoji849]Coś tam jakby jakby świta![]()
Może zdjęcie nie wylapalo, ale krecha tam jest. Już bym była podekscytowana gdyby to nie była krecha po czasie... Na betę nie mam jak się urwać z pracy. Może jutro się uda, o ile @ mnie nie odwiedzi do tego czasuSzczerze ja nie wiedzę nic ale nauczona doświadczeniem uważam że lepiej isc zrobić betę [emoji3590]
Będzie dobrze [emoji3590]
Aaaaa Oki albo ja przy ślepa jestem nawet w okularachMoże zdjęcie nie wylapalo, ale krecha tam jest. Już bym była podekscytowana gdyby to nie była krecha po czasie... Na betę nie mam jak się urwać z pracy. Może jutro się uda, o ile @ mnie nie odwiedzi do tego czasu
No właśnie też to widze.. tylko dlaczego po czasie [emoji849]
W pierwszej ciąży ani testy ani beta mi nie wyłapały ciąży. Więc może mi jakoś wolno rośnie ... Hmmm... Nie mam pojęcia [emoji6] anomalie jakieś