bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ktorej masz wyniki? Po 15? Odbierasz sama czy dzwonisz?[emoji1787][emoji23] jak się bawic to się bawic![]()
Te same leki, ale bardzo zachowawcze dawki. Idę długim i to pewnie będzie bardzo długi. No zobaczymy jaki będzie plan.
Na 14-tą mam. Deszcz pada z przerwami. Teraz droga jest spoko bo wjechaliśmy na A2. Ze stówę na same bramki wydamy... Ech ta Polska, nic za darmo.@fredka84 na ktora maz wizyte? Wwszystko przygotowane? Jak droga? Wyczuwam wirtualnie ze chyba sie troszke denerwujesz?
O ktorej masz wyniki? Po 15? Odbierasz sama czy dzwonisz?
Dzis w pracy dziewczyny przywitały mnie torcikiem.. A ja się trzęsłam jak galaretka jak weszłam chwile spóźniona do pracy, bo pojechałam na bete.. Pani w laboratorium do mnie pierwszy raz A chodzę tam często "czy beta rosnie?" A ja, ze nie wiem.. ze robie dzis pierwszy raz.. Ale już plamie.. A ona nic nie odpowiedziała..
Nie mam pojęcia. Poprzednio miałam miesiąc na antykach plus 15 dni stymulacji. Teraz też miesiąc na antykach i na razie 7 dni stymulacji, dziś jest ósmy dzień.Ile max może trwać długi protokół ? Ja zaczęłam antyki brać i mam brać 3 cykle i stymulacja ale muszę teraz tarczyce opanować bo świruje
Mi dr tłumaczyła, że nie wszystkie zarodki dobrze rozwijają się w sztucznych warunkach i niekoniecznie to musi znaczyć o gorszej jakości. A w macicy mogą się zaimplantować i normalnie rozwijać. 3dniowePodobno te z 5 doby maja lepsza skuteczność. Ale i z 3 bardzo często są ciaze![]()
Kochanie nie pamietam juz kiedys mi pisalas jaki masz wynik FSH?Nie mam pojęcia. Poprzednio miałam miesiąc na antykach plus 15 dni stymulacji. Teraz też miesiąc na antykach i na razie 7 dni stymulacji, dziś jest ósmy dzień.
Pewnie ze tak. Przeciez ile ciazy jest z 3 dniowychMi dr tłumaczyła, że nie wszystkie zarodki dobrze rozwijają się w sztucznych warunkach i niekoniecznie to musi znaczyć o gorszej jakości. A w macicy mogą się zaimplantować i normalnie rozwijać. 3dniowe