Tasza
Fanka BB :)
13[emoji3] portki pełne[emoji3] no i wizja wypicoa litra wody mnie przeraża[emoji23]O ktorej godzinie ten piekny moment? Trzymamy kciuki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13[emoji3] portki pełne[emoji3] no i wizja wypicoa litra wody mnie przeraża[emoji23]O ktorej godzinie ten piekny moment? Trzymamy kciuki![]()
Ja wkładam palcami. Ciasno tam bardzo ale za kazdym razem paluchami wkladalam i nigdy tak nie było. Dziś jak by nie patrzeć 32dc...To może być os aplikatora równie dobrze. Ja ładuję luteinę raptem 3 dzień a już jakby ciężko tam wchodzi. Chyba przejdę na tryb ręczny.
Trzymam zaciśnięte kciuki[emoji3]Ja tego nie uniose dziewczyny. Nie dam rady. Siedzę i walczę,zeby sie nie rozryczec. A właśnie weszła interesantka do mnie z maluszkiem w foteliku...
Ja trzymam kciuki za Ciebie. Dziś będziesz w ciąży [emoji8]Trzymam zaciśnięte kciuki[emoji3]
Ale fajnie z tym czytaniem. Powoli bedziesz wracac do formyOkazalo sie ze wzielam i zaraz po otwarciu popsulam lamety do pobrania krwi! Musiał mąż z pracy przyjechać, rozebrać je, wyjąć nożyki żebym mogła się ciąć haha! Coś ostatnio mi mało co wychodzi
Ale dziś zglosilam się aby być 'mystery reader' w klasie mojego syna i będę pokryjomu czytać maluchom książkę.Wreszcie pozytywny akcent...
Jednak czuje że wynik amh zwali mnie z nóg i już zapomnieć będziemy mogli o staraniach..
O w mordę... Rozumiem Cię bardzo dobrze..możesz zwolnić się popołudniu z pracy? Co do bety to plamienie naprawdę nie przesadza, ja bym wręcz pomyślała że to dobry znak bo wcześniej tego u Ciebie nie było!Ja tego nie uniose dziewczyny. Nie dam rady. Siedzę i walczę,zeby sie nie rozryczec. A właśnie weszła interesantka do mnie z maluszkiem w foteliku...
Nie mam aktualnegoKochanie nie pamietam juz kiedys mi pisalas jaki masz wynik FSH?
Ja nigdy tego nie pije. Nie musze miec calkowicie pelnego. Nie boj sie wiesz jak to milo. Zupelnie nic nie boli dla mnie to zawsze taki wzruszajacy moment13[emoji3] portki pełne[emoji3] no i wizja wypicoa litra wody mnie przeraża[emoji23]
Pij, woda to zdrowie13[emoji3] portki pełne[emoji3] no i wizja wypicoa litra wody mnie przeraża[emoji23]
Zwolnij sie z pracy. Powiedz ze zle sie czujesz. Zanim dojdziesz do domu minie juz troche czasu. Jak sie przewietrzysz tez dobrze ci zrobi. Jeszcze tylko 4 godzinki.Ja tego nie uniose dziewczyny. Nie dam rady. Siedzę i walczę,zeby sie nie rozryczec. A właśnie weszła interesantka do mnie z maluszkiem w foteliku...