reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dawidek zasnal mi na rekach, ale fajna ma minke, taki spokojny.
A ja jak zawsze jesem bez programu telewizyjnego i nie wiem czy cos fajnego jest wieczorem w tv.
Ide troche poprasuje bo znowu mi sie nazbiera sterta.

Ja chyba na dzisiaj koncze ,
pa pa pa

Dawidek zasnal mi na rekach, ale fajna ma minke, taki spokojny.
A ja jak zawsze jesem bez programu telewizyjnego i nie wiem czy cos fajnego jest wieczorem w tv.
Ide troche poprasuje bo znowu mi sie nazbiera sterta.

Ja chyba na dzisiaj koncze ,
pa pa pa

Ja też nie mam programu:-):-)Ale lecą Kryminalne Zagadki na AXN to kukam bo M uchwyty do TV montuje;-);-)

Rety, kupiłam dziś sobie Kiwi do czyszczenia srebra i złota i właśnie siedzę i czyszczę moją biżuterię, a że trochę tego mam, to pewnie mi zejdzie :tak: A śmierdzi ten płyn niemiłosiernie :baffled: bleeee

Ewcia no to masz super, że mężulo przyjedzie już za chwilkę.

jasmina śliczne suwaczki :tak: witamy w klubie słomianek.....

Rety, kupiłam dziś sobie Kiwi do czyszczenia srebra i złota i właśnie siedzę i czyszczę moją biżuterię, a że trochę tego mam, to pewnie mi zejdzie :tak: A śmierdzi ten płyn niemiłosiernie :baffled: bleeee

Ewcia no to masz super, że mężulo przyjedzie już za chwilkę.

jasmina śliczne suwaczki :tak: witamy w klubie słomianek.....
hahah Kiwi jakis płyn,a ja o owocku pomyslałam,,hah,myślałam,ze jakas nowa metoda czyszczenia,,,
Nom ja tez sie ciesze na przyjazd....

Bonn tak sie pisze, co do Koln nie jestem pewna czy tam nie ma litery o z kropkami?
ale moze to tylko moj wymysl.;-)
Tak jest o z kropkami ale to bez znaczenia,przy szukaniu.Choc i tak nie znalazlam tego co szukam bo czy mozliwe zeby nie bylo bezposredniego polaczenia do Bonn czy Koln? I zawsze pokazuja sie pociagio PKP a moze jest jakis niemiecki przxewoznik? JUz sama nie wiem.A pytam bo ammy okazje jechac.Tescie sponsoruja nam na tydzien odpoczynek.Mamy tam rodzinke.A samolotem nie chce leciec.

reklama
Do góry