Wesoła_Aga
Fanka BB :)
A czasem rozstania i innej baby z zdrową muszlą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy widzicie tutaj coś[emoji28]?oczywiście jutro polecę na betę [emoji16]
Test robiony w niedzielę- 15 dni po domniemanej owu , 3 dni po spóźnionej @- negatyw, a dziś takie coś !
W sobotę zamknięte
Cóż, pozostaje mi czekać. Pani w aptece powiedziała mi, że jej blada kreska wyszła dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Więc też absurdalna sytuacja.
Ja też teoretycznie mam mieć @ 12 lutego, więc jeśli zbiorę całą siłę woli i wytrzymam, to może zatestuję dopiero 11A tak w ogóle to kto kiedy planuje testowac? Ja @ mam mieć 12 lutego i może najwcześniej 10lutego zatestuje
Widać widać, gratulacjeDziewczyny, czy widzicie tutaj coś?oczywiście jutro polecę na betę
Test robiony w niedzielę- 15 dni po domniemanej owu , 3 dni po spóźnionej @- negatyw, a dziś takie coś !
Dawaj jutro z namiCześć dziewcztny, odebrałam tsh 4.01, endokrynologa mam jednak na 13 dopiero. Czyli bez eutyroxu się nie obejdzie :/
Jak myślicie jest WGL szansa że się udało z takim tsh?
Ogólnie to mam 22 dc i 8 dpo chyba czyli około 7 dni do okresu, zazwyczaj śluz się uspokajal u mnie w drugiej części cyklu A teraz mam cały czas tam mokro (śmiałam się do męża że się czuje jak slimak) i ciągle uczucie jakby okres się już zaczął w sensie uczucie wypływania.
No i ja chyba też jutro zatestuje albo w niedzielę, zobaczę. Trochę mnie laski nakrecilyscie z tym testowaniem na jutro![]()