reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny,musiałam przełożyć plany podejścia do in vitro teraz.Straciłam pracę,kończyła mi się umowa,myślałam ,że uda nam się choć załatwić pieniądze na podejście,mojego P obiecała pomóc,a potem się wycofała.Nie lubi mnie,to wiem od dawna i nie chce ,żebym miała z nim dzieci .Wiec musimy uzbierać kasę,zaczęłam prace w nowej firmie,mój raz ma prace,raz nie,budowlanka,wiadomo.Na pewno za jakiś czas podejdziemy,ale póki co musimy odłożyć kasę. Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki :)

reklama
Witajcie dziewczyny,musiałam przełożyć plany podejścia do in vitro teraz.Straciłam pracę,kończyła mi się umowa,myślałam ,że uda nam się choć załatwić pieniądze na podejście,mojego P obiecała pomóc,a potem się wycofała.Nie lubi mnie,to wiem od dawna i nie chce ,żebym miała z nim dzieci .Wiec musimy uzbierać kasę,zaczęłam prace w nowej firmie,mój raz ma prace,raz nie,budowlanka,wiadomo.Na pewno za jakiś czas podejdziemy,ale póki co musimy odłożyć kasę. Trzymam dziewczyny za was wszystkie mocno kciuki :)
Czasami trzeba się uporać z różnymi przeciwnościami, ale wierze ze Wam się uda to wszystko przetrwać, a później dostaniesz najpiękniejszy prezent ❤️.

U mnie najlepiej sprawdza się klasyczny Nivea, ten zwykły w niebieskim pudełku. Kremuję dłonie po każdym myciu rąk i obowiązkowo teraz rękawiczki jak wychodzę z domu. Bez tego zaraz są tak suche, że aż robią się takie maleńkie ranki, takie jakby mini pęknięcia.
Ja tez chodzą w rekawiczkami ;) zawsze i wszędzie. A i tak poczują chłód i już są brzydkie ;(

A ja trzymam za Ciebie. Żebyś szybko znalazła pracę😊I niech się uda szybko coś odłożyć. Wiosna idzie to i budowy i remonty ruszą pełną parą, więc jestem dobrej myśli co do Was. Wielki buziak 😊

A ja trzymam kciuki za Was ! Uzbieracie szybciej niż Wam się wydaje;) A może miedzy czasie stanie się naturalny CUD? Tego Wam życzę [emoji8]

reklama
Tak :) Jak pasteryzowane to juz jest ok.
I myj jajka i rece po dotykaniu jajek [emoji4]
Musisz teraz uwazac [emoji4]
A tak ;) Dziekuje,ze mi przypomniałaś. Bo przecież nie mialam toxo.
Wiem, jestem glupia ale powiedz, a ja te ciasto bede mogla zjesc? Zawsze jadlam ale tam surowe utarte jajka wlasnie i nie wiem.. jaja oczywiscie używam tylko wiejskie ze sprawdzonego źródła.

Do góry