Liliana87
Fanka BB :)
Mogą boleć. Poprzednim razem bardzo mnie bolały. Teraz bardziej boli mnie neoparin i skóra po nim.Prolitex zastrzyk. Leżę teraz i z ból i nie mogę dotknąć miejsca zastrzyku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą boleć. Poprzednim razem bardzo mnie bolały. Teraz bardziej boli mnie neoparin i skóra po nim.Prolitex zastrzyk. Leżę teraz i z ból i nie mogę dotknąć miejsca zastrzyku![]()
Oj biednaProlitex zastrzyk. Leżę teraz i z ból i nie mogę dotknąć miejsca zastrzyku![]()
Trzeba sobie kupić nowe skarpetki???Dżizas, faktycznie zaraz Walentynki... Zapomniałam zupełnie przez to wszystko...
No właśnie. A jak mam jutro skontrolować progesteron, to mam rano napychać luteinę i brać dupka czy zrobić to później?Nie wiem czy się że mną zgodzicie, ale nie jest zbytnio prawdopodobne żebyś dała radę przedawkować progesteron po transferze więc mogę powiedzieć że bierz śmiało[emoji4]Tylko pamiętaj że on nie wychodzi w wynikach więc jeśli chciałabyś oznaczać prg to wynik wyjdzie niższy o ten dupek
Kochana możesz się ratować na kilka sposobów. Dok z żurawiny ale naturalny nie herbatki albo napoje żurawinowe tylko czysty sok w aptece powinni mieć. Duuuuzo dużo wody żeby często siusiac i wszystko wypłukać. Urosept to lek ziołowy łagodny można stosować nawet w ciazy. Jak nie masz silnych objawów to takie leczenie powinno pomoc. I woda z cytryna tez pomaga ogólnie chodzi o to żeby zakwasić moczWłaśnie że nie, on jest B gęsty i ciężko szybko go podac. Podawałam naprawdę B wolno.
Dodatkowo właśnie odebrałam wyniki moczu i mam B liczne bakterie i nabkonki płaskie, wiesz może czy mogę coś wziąść żeby złagodzić te bakterie.
Jezuuu jesteś najlepsza, dziękuję Ci bardzoKochana możesz się ratować na kilka sposobów. Dok z żurawiny ale naturalny nie herbatki albo napoje żurawinowe tylko czysty sok w aptece powinni mieć. Duuuuzo dużo wody żeby często siusiac i wszystko wypłukać. Urosept to lek ziołowy łagodny można stosować nawet w ciazy. Jak nie masz silnych objawów to takie leczenie powinno pomoc. I woda z cytryna tez pomaga ogólnie chodzi o to żeby zakwasić mocz
Nabiera się go z buteleczki i kazali używać igieł 5 niby bardziej skuteczne i mniej boli bo głębiej lek jest podawany ale ja nie czuje tego mniejszego boliOj biedna ❤ Ja jeszcze tych zastrzyków nie miałam ale dziewczynki tu piszą często ze ten prolutex jest bardzo bolesny. A czy on jest w penie czy tez nabiera się go z buteleczki? Może można używać do niego strzykawek od menopuru ??
Ja normalnie pcham i lecę na krewNo właśnie. A jak mam jutro skontrolować progesteron, to mam rano napychać luteinę i brać dupka czy zrobić to później?