reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czyli jeżeli jest płodny śluz to była/bedzie owulacja i jajo pęknie?
Poczytaj sobie koniecznie materiały z kursów NPR. Tam jest wszystko ładnie opisane. Ta temp. to u każdej kobiety inna, ale w cyklu bez owu nie powinno być skoku, bo nie ma też skoku progeteronu teoretycznie. Poprawcie mnie, jeśli się mylę!
Co do testów to mogą być negatywne, a owu będzie, jeśli masz rozwodniony mocz, źle go robisz (w złe dni lub o złej porze). Albo może być pozytywny a owu nie będzie bo nie pęknie pęcherzyk... Także szyjka i śluz są dla mnie pewniejsze!

Poczytaj sobie koniecznie materiały z kursów NPR. Tam jest wszystko ładnie opisane. Ta temp. to u każdej kobiety inna, ale w cyklu bez owu nie powinno być skoku, bo nie ma też skoku progeteronu teoretycznie. Poprawcie mnie, jeśli się mylę!
Co do testów to mogą być negatywne, a owu będzie, jeśli masz rozwodniony mocz, źle go robisz (w złe dni lub o złej porze). Albo może być pozytywny a owu nie będzie bo nie pęknie pęcherzyk... Także szyjka i śluz są dla mnie pewniejsze!

U mnie skoki temp byl zawsze widoczne. Śluz tez płodny. Szyjki jakos nie potrafię badać i mam przed tym blokadę

reklama
Do góry