HappyBabyMama
Fanka BB :)
Na badaniach norma byla do 29 i dziwilam sie ze az 41
Czy Odpoczelas przed badaniem? Nie byłaś zdwnwrwowana? To mocno podnosi wynik
Edit: już doczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na badaniach norma byla do 29 i dziwilam sie ze az 41
ja już miałam powtarzać badania, nawet miałam bromergon przepisany. A że jakoś tak zwlekałam z wykupieniem to potem zrobiłam test i aż się zdziwiłam. Bo lekarz przy tym wyniku się za głowę złapałna prolaktyne ma wplyw bardzo duzo czynnikow. pozornie blahych. ale wiadomo, ze roznie moze byc... wiadomo, ze moga sie zdarzyc odchylenia ale lepiej dmuchac na zimne i pogadac z lekarzem...
Tak mowisz 22dc patrzylam normy ale zglupialam sama nie wiem
Prolaktyna za wysoka.. a prolaktyna jak jest za wysoka to i progesteron bardzo niski.. przydalby sie endokrynologTak mowisz 22dc patrzylam normy ale zglupialam sama nie wiem
Też mam taką nadzieję. Dobry sygnał bo naprawdę wywaliło mi żyłki na piersiach a znam siebie i nie były tak widoczneGabi mam nadzieje ze to twoja macica się poszerza i stad ten ból. Mocno trzymam kciuki postaraj się myśleć pozytywnie. Wszystko bedIe dobrze!
Niestety, teraz musisz zrezygnowac z fety [emoji85]
Po 3 miesiącach stosowania. Wcześniej cykle 34-35, teraz 28. Ale to stopniowo mi się skracało.
Niestety, teraz musisz zrezygnowac z fety [emoji85]