SPOKOJNIEJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SPOKOJNIEJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje![]()
Intuicja tez nic nie podpowiadala? ;-)SPOKOJNIEU mnie teoretycznie też nic się nie działo
Szczerze? Może tak ale ja jestem mega zdystansowana więc nawet jakby nie było 2 kresek nie byłabym zawiedziona. Wychodze z założenia ze na wszystko jest czas i szczerze wrsucilam na luz. Zarówno w staraniu jak i testowaniu. Teraz się trochę martwię i każde wyjście na siku to dla mnie stresIntuicja tez nic nie podpowiadala? ;-)
Ja też planuję testowanie za dwa tygodnieJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje![]()
Znaczy za 2 tyg mam termin @ i znajac siebie pewnie zrobie test wczesniejJa też planuję testowanie za dwa tygodnie![]()
Ja mam termin @ za 13d i zazwyczaj robię test jak spóźnia się conajmniej dzień (boję się rozczarowania) ale dziewczyny tutaj potrafią nakręcić na testowanie, więc pewnie zacznę szybciejZnaczy za 2 tyg mam termin @ i znajac siebie pewnie zrobie test wczesniej![]()
Ja myślę jutro testować. Będzie 25 dc. Brzuch boli jak na miesiączkę. Także wątpię że coś będzie... Jak to się mówi. Nadzieja umiera ostatnia... HehJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje![]()