reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia :(
To jest na brzuchu koło żeber.

Zdecydowanie idź z tym
Do dermatologa. Obejrzy przez takie szkiełko i powie co dalej. Ja ostatnio usuwalam dwa No nie podobalynsie dermatolog. Oba badania histo w porządku . Idź sprawdzić. Każdy nieregularny krztalt powinno się pokazać lekarzowi.

Ja test i biel, nawet nie wiem czy ducha cienia dziś widziałam.
Stosowalyscie te facelle 10 z rosmana paskowe?
Niby mam 1 dd@ wszystko by mi na ciążę wskazywalo A testy białe;/

Hmm ta bety chyba urosla bo krecha ciemnieje!

A dziewczyny spac nie mogę ją już chce betę 🙈

Załączniki

• IMG_20200205_052944.jpg
    IMG_20200205_052944.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 152
Haha Ty krejzolu [emoji23]
Oj tam oj tam mąż wstał wyprowadził psa. Odkąd wie że może będzie dzidzia to nie ma ale ze ja wychodze yupi 🤣🙈 tylko on ma jeden zły nawyk wstaje zapala światło i idzie sobie🤷‍♀️ i jak tu nie wstać w szczególności gdzie tyle myśli i ten nieszczęsny test na półce 😊😋

Oj tam oj tam mąż wstał wyprowadził psa. Odkąd wie że może będzie dzidzia to nie ma ale ze ja wychodze yupi [emoji1787][emoji85] tylko on ma jeden zły nawyk wstaje zapala światło i idzie sobie[emoji2368] i jak tu nie wstać w szczególności gdzie tyle myśli i ten nieszczęsny test na półce [emoji4][emoji39]
Ja test miałam zrobić to już spać nie mogłam testy się śniły a co tu jakbym betę miała zrobić [emoji23]

reklama
Do góry