Nie przejmuj się, zwykle to ja okazuję się być tą sierotką która nie zachodzi[emoji12]. Więc jak se mną podejdziesz to masz dużeeee szanse na zajście [emoji12]Ja tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Nawet tak nie mysl. Musi sie nam udac. Ostatnio było kiepsko u nas na forum ale teraz prawie same dobre wiadomości i niech tak zostanie. Bedzie dobrzeJa tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(

bazylia128
Dajcie mi tego wiatru ja go naprawde lubie oczywiscie taki zeby byl kontrolowany. Ja to wogole jakas dziwna jestem bo lubie jak np nie ma pradu i wszysycy sie boja a ja sie ciesze ze ciemno, cicho i wtedy sie robi inne rzeczy niz zawszeDziś w Holandii zapowiadają huragan Ciaratrzymajcie kciuki , żeby nas nie wywiało
@Artemida90 @bunia78 wije już u Was ? W Rotterdam rozkręca się
![]()
bazylia128
jejkuuuu chce wypieszczochac twojego pieska ❤ Ale masz tam ładnie
bazylia128
Bedzie dobrzeTez biore te 0.6. Bo wyszla mi mutacja pai 1. A kiedys bralam 0.4 tak profilaktycznie. Ale ja po obu dawkach mialam siniaki. Wszystko przetrwamy aby bylo dobrze![]()

Czarna1985
Dziewczyny zero czarnych mysli!!!Nie przejmuj się, zwykle to ja okazuję się być tą sierotką która nie zachodzi[emoji12]. Więc jak se mną podejdziesz to masz dużeeee szanse na zajście [emoji12]
Uda nam sie wszystkie cztery bedziemy grube

bazylia128
Własnie mialam pisac tylko ja mam troche inne ze @sandra777.12 dzisiaj zauwazylam ze mam tez pelno takich krociutkich wloskow odrastajacych no szokPrzetestowałam te odżywki o których pisałyście, chyba Sandra i Bazylia[emoji846]. No i faktycznie są bardzo fajne i niedrogie. Włosy są takie miękkie i sypkieZobacz załącznik 1078039
Czarna1985
Zapraszam do mniejejkuuuu chce wypieszczochac twojego pieska ❤ Ale masz tam ładnie![]()

bazylia128
No poszlam spac do salonu sama a obudzialam sie z lukaszem tez na narozniku spal ze mna on pod kocem... No gupek ❤ jak poszlam pic kawe to on jeszcze spal. Chyba nie bylo tak zle bo nie wygladal najgorzej. Poszlam pod prysznic to do mnie wlazl NO I SIE POGODZILISMYOoo, moja księżniczka się obudziła [emoji3590]. Jak tam @bazylia128? Pogodzona z mężem?
reklama
bazylia128
Nie wiem dlaczego ale wiatr mnie jakos tak fajnie nastraja. I nawet lubie wychodzic na dwor jak wieje. Nie lubie tylko jak jade samochodem wtedy tylko czuje niepokojNaprawdę, lubisz to zapraszam do mnieJa to boje sie takich wiatrów a zwłaszcza jak slysze jak gwiżdże
![]()
Podziel się: