Jeszcze jaSuperja ,@bazylia128 i mam nadzieję ze nasza Basia tez w kwietniu. Dziewczyny kwiecień będzie nasz❤❤❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze jaSuperja ,@bazylia128 i mam nadzieję ze nasza Basia tez w kwietniu. Dziewczyny kwiecień będzie nasz❤❤❤
Ale jakie bielutkie. Moje marzenie..Przeciez pisalam ze mam wystajaca trojkena zdjeciu tego tak nie widac
Dzieks, towszystko wycwiczone NIE DANE [emoji7]
To witam w klubieMnie też pryszczy na tych lekach . Wyglądam jak muchomor
Ja tez zaraz ide@bazylia128 właśnie kuźwa biegam na kacu, ja pitolę, jak ty możesz to tak kochaćZobacz załącznik 1078094
Dają taki raport ale dopiero jak skończą hodowlę. Po 3 lub 5 dobie a wcześniej trzeba czekać nic nie mówiąMuszą Ci powiedzieć i taki raport powinnaś dostać z podsumowaniem wszystkich zapładnianych komórek (bo jesteś w invicta, tak?). W raporcie widać ile zarodków przetrwało do którego stadium, a które niestety padły i kiedy.
Mam ja z Orsay chybaMusze musze. Mam takie te samoprzylepne same wkladki![]()
I oby z wiatrem juz tak przez cale zycieWe Francji tez już niezle wieje, rano byłam po w sklepie po puszki dla koteka, bo mąż wczoraj zapomniał kupić, a kotek rano z wyrzutami na mnie patrzył, co to ma znaczyć ze śniadanka nie ma? Poszłam praktycznie w piżamie, tylko spodnie od dresu szare założyłam, bo od piżamy miałam w małpki
. Do sklepu miałam pod wiatr, a z powrotem już z wiatrem
![]()
Nie wybielalam ich. Uzywalam tylko takich paseczkow wybielajacych dwa razy dziennieAle jakie bielutkie. Moje marzenie..
Ale w ustach mam troche kwasu hialoNie wybielalam ich. Uzywalam tylko takich paseczkow wybielajacych dwa razy dziennie