reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny...
Każda jest poddenerwowana.
Przychodząca @ każdą dołuje.
Literami ciężko wyrazić emocje, czasem jest gorszy dzień i coś co nie zrobiło by na nas normalnie wrażenia odczytujemy jako wrogie czy negatywne.

Ogłaszam RESET.

Nikt na pewno nie miał i nie ma nic złego na myśli.
Wszystkie życzymy sobie nawzajem najlepiej.
Najlepiej dwóch tłustych kreseczek a za 9 miesięcy... zimnej kapucziny i nieprzespanych nocy ;)
I mozemy sobie miec objawy jakie chcemy i kiedy chcemy a termin @ sam na zweryfikuje! 😁😂

reklama
Ja pewnie rano będę sprawdzać czy druga krecha dalej jest 😂
Ale w sumie nie wiem co myśleć mam taki jakiś dyskomfort cały dzień w obrebie prawego jajnika że szok. Nie boli tylko jakby mi się podwinęło czy cos 😒
Też bym sprawdzała!! Nawet żeby sobie popatrzeć :) Cud to cud, nie ma co sobie odmawiać :D

Czy ja Ciebie zjechałam? Nawet złego słowa nie napisałam, prócz tego, że bardzo (a nie "za" bardzo) się nastawiasz i czy by może nie zaczekać jeszcze trochę, żebyś później nie przechodziła przez to samo. W żaden sposób nie oceniłam negatywnie Twoich emocji. Wręcz przeciwnie, napisałam, że przeszłaś przez bardzo wiele. Emocjonalność nie jest czymś negatywnym i nie wiem czemu to z tego robisz.

Sądziłam, że jesteśmy tu po to, aby się wspierać, ale wspierać realnie, a nie tylko komuś przytakiwać. Wybacz, że wyraziłam swoją opinię i zupełnie niepotrzebnie się o Ciebie martwiłam :)
Popieram, też uważam że powinniśmy się wspierać realnie i czasem powiedzieć bolesną prawdę. Nie uważam za dobre jak teksty w stylu: "jak ty widzisz drugą kreskę to na pewno tam jest".
A podstawym objawem ciąży jest brak okresu...

.

Załączniki

• IMG_20200209_201742.jpeg
    IMG_20200209_201742.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 192
Ostatnia edycja:
reklama
Muszę się też wtrącić, tamten miesiąc traktujesz też jako poronienie? bo wydawało mi się że ostatnio pisalas o jednym, ale mogę się mylić? Jeśli beta była 6, czy 7 to raczej potraktowalabym to jako ciążę biochemiczna a nie poronienie.
W październiku poronilam trzy dni przed wizyta gdzie miałam zobaczyc serduszko.
W styczniu beta tez normalnie rosla , bylam u lekarza , stwierdził ze macica wyglada na 4 tydzien. Wszystko mam udokumentowane :)

Do góry