Pewnie los przewrotny wierzę że tak będzie. Gratulacje !!! Piękne sąTyle drukujecie, ze nie idzie nadążyć wszystkiego przeczytać
We mnie jakaś nadzieja wstąpiła na ten cykl. Dziś dzień 3. I tak sobie wczoraj pomyślałam skoro miałam termin porodu na luty , a drugi raz zaszłam w listopadzie to może teraz się poszczęści i zajdę w lutym a urodzę w listopadzie ?? I koło się zamknie ... Takie moje rozmyślania
![]()
reklama
Alina 88
Zaciekawiona BB
No nopiekny nam poranek (dla mnie do jeszcze poranek) sie robi
gratulacje i zapraszamy do wątku pazdziernikowek [emoji846]
Rudaa94
Fanka BB :)
Trzymam kcuki
chętnie do was dołączę. Niech tylko badania wyjdą dobrze[emoji846]
Ja miałam termin pod koniec stycznia, niestety ciąża się nie utrzymała. W połowie stycznia zobaczyłam II. Gratulacje !!! Piękne sąTyle drukujecie, ze nie idzie nadążyć wszystkiego przeczytać
We mnie jakaś nadzieja wstąpiła na ten cykl. Dziś dzień 3. I tak sobie wczoraj pomyślałam skoro miałam termin porodu na luty , a drugi raz zaszłam w listopadzie to może teraz się poszczęści i zajdę w lutym a urodzę w listopadzie ?? I koło się zamknie ... Takie moje rozmyślania
![]()
Nadzieja29
bleucoco
WOW!!! Cudownie!!! Ogromne gratulacje!! Tak się cieszę!!Gratulację 2 kreseczekwczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie
Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
bleucoco
Czyli jednakJa tez na 19 października![]()
Maxi89
GratulujeWłaściwie to jutro, ale dostawałam zawsze w nocy, więc nie wiem o której, ale raczej po północy, bo wcześniej nie kładłam się spaćDzień szczytu śluzu miałam 28.01, więc zakładam, że wtedy była owulacja i zapłodnienie
![]()
reklama
Mikstura
A Ty z Warszawy? Ja z okolic, może chociaż listopad/grudzień ustrzele!!
Czyli jednak [emoji2] Jesteś z Warszawy? Żeby nam dzieci nie podmienili, musimy inne szpitale wybrać hahah [emoji23][emoji3590]