Ooo ja tez pochodzę z PodkarpaciaI ja - Podkarpacie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ja tez pochodzę z PodkarpaciaI ja - Podkarpacie![]()
Bolesławiec Dolny SlaskA przypomnij skąd ?
Ja jestem zaZrobimy kiedyś spotkanie mała ❤
Przeciez nie napisałam że Ty zrobisz mapkęI znowu wymyslasz![]()
Wiesz ta inwestycja to była spontaniczna decyzja w sierpniu tuż bo ciąży biochemicznej, wtedy podpisaliśmy przedwstępną i na finalna umowilismy się na kwiecień więc teraz się nie wycofamy juz bo całość zadatku by przepadła. Musieliśmy przez to narzucić sobie bardzo rygorystyczny plan dozbierania reszty i wydatków na IVF tam nie przewidzialamAle czad z tym mieszkaniem!!! ❤❤❤I inwestycyjnie super decyzja☺ i na przyszłość też super ☺
Będą takie, jestem pewna[emoji3]Jasne że sprawdzę (zalecane mam w sobotę ale nie wiem czy nie pójdę w piatek) ale mam raczej zle przeczucia progesteron 15 estradiolu 85 a ta beta szału nie robi.
Smutno mi ale i tak się cieszę że chociaż pierwszy raz od roku zobaczyłam na teście 2 kreski.
Najgorsza jest ta niepewność i czekanie i ciągle Tworzenie w głowie wirtualnej rzeczywistości o tym że będzie się tym cudem jednym na milion gdzie wszyscy mówi że się nie uda a tu szok.
Chyba dalej gram w to moje Jumanji.
Tobie bardzo gratuluję marzę o takich wynikach.[emoji8]
No kochanaaa!!! Ale czad! Bardzo się cieszęJa pierdzielę!!!!!!!
Jest 134,2[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] aż cała chodzę....[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Progesteron 138,5
Estradiol 2056
Gosch.... nie wierzę
W piątek muszę skontrolować, serce mi wali a jeszcze zakupy muszę zrobić i nie dać znać Pawłowi póki do domu nie wrócę [emoji3]
LASKI TO BĘDZIE MEGA ROK DLA NAS WSZYSTKICH!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
mega się cieszę, choć wiadomo że milion rzeczy może się zdarzyć, ale póki co na ten moment jestem w ciąży!!!!!
Kocham Was[emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji8][emoji8][emoji28]
Plan megaWiesz ta inwestycja to była spontaniczna decyzja w sierpniu tuż bo ciąży biochemicznej, wtedy podpisaliśmy przedwstępną i na finalna umowilismy się na kwiecień więc teraz się nie wycofamy juz bo całość zadatku by przepadła. Musieliśmy przez to narzucić sobie bardzo rygorystyczny plan dozbierania reszty i wydatków na IVF tam nie przewidzialamMy w tym mieszkaniu mieszkać nie będziemy ale jest w moim ukochanym Sobieszewie które mój syn też uwielbia i już mi gada że wróci do Polski sam zeby tam mieszkać haha!
Ano, wymarzony [emoji3] jeszcze tylko piatkowy wynik i mam nadzieję że będzie ok[emoji3]To już natura, a nie suplementacja[emoji7][emoji7][emoji7]piękny macie dziś dzień [emoji7]wymarzony prezent na walentynki!!!