locala
Fanka BB :)
Pięknie [emoji3590]
MAM!!!
14 DPO: betaHCG 348
16 DPO: betaHCG 849
!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
MAM!!!
14 DPO: betaHCG 348
16 DPO: betaHCG 849
!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7]
Daj później znać w takim razie jak dziś wyszedł test.Tutaj mam porównanie z poprzednim cyklem. Wygląda dokładnie jak ten z 19dc, dzien później już było pozytywny. Ten w górze to z wczoraj. Zobaczymy jak dzisiaj. Zrobię po 17. Jak będzie pozytywny to odwołam wizytę jak nicZobacz załącznik 1079849
Beta 26
Poszlam jednak zrobic
A ja tam nie lubie brać chłopa do dziurkologa.
Jak doktor szukał jajeczka to mu prawie za mankiet fartucha łeb wystawiał by coś zobaczyć [emoji23] [emoji23]
Pchał sie ze mną na fotel do pokoju badań na Izbie Przyjęć
Cyrki z tymi facetami tylko
[emoji23]A jak czekaliśmy na badania bety to truł położnym czy już mają je.
Przynajmniej mnie rozbawiał
Dziewczyny w marcu moje urodziny i testowanie wtedy mam. Myślicie, że to jakiś znak??![]()
Znak starości [emoji23] [emoji23]
Z dziś taki sam [emoji846] więc teściowa spokojnie może przyjechać. Liczę na następny weekend bo Wojtek ma wolne i Młodego wysyłamy do dziadków [emoji846]takie spóźnione walentynki robimy. A jak Młodego nie będzie to i wieczorem o rano można próbować [emoji846]Daj później znać w takim razie jak dziś wyszedł test.
Ja mam takie kreski na kilka dni przed pozytywem ale wiadomo każda jest inna.
Pięknie rośnieDziękuję! Teraz będę się zastanawiać czy nie za szybko rośnie![]()
Jutro mam wizytę u endo i gine to może zrobi USG od razuPięknie rośniekiedy idziesz na USG ?? Nie wiem czy pisałaś może przeoczyłam
Może już coś będzie widać skoro tak ładnie przyrastaJutro mam wizytę u endo i gine to może zrobi USG od razu![]()