reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 cieszę się ze wszystko ok! Pewnie ci jeszcze pod nogi łóżka od Twoich nóg podłożyli cegielki[emoji3526] Czasami tak robią!!!! Teraz tylko spokojnie i do przodu!!
@Artemida90 uważam ze będzie dobrze i ze serducho jest jak dzwon wszystko zależy od chęci i od sprzętu a z tego co mówisz to robi położna i ze oni tam nie kontrolują takich wczesnych ciąż !!! Trzymam kciuki!!!
A @Tasza to nie miała powtarzać bhcg dzisiaj ????
Nie, nie podlozyli ;)

reklama
O, też jestem ciekawa.
Nie, w tym szpitalu nie. Chyba,ze nie zdarze i wyjścia nie będzie. Ale przy trombofilie położne tutaj wysyłają od razu na Gryfice, tam jest jakis specjalistyczny oddział i wiedza jak postępować. Siostra moja, po tym jak u mnie wyszla trombofilia A ona byla na początku ciazy lekarz kazal jej zrobić. Tez jej wyszla. Tylko ja mam mthr w hetero A pai w homo A ona m mthr w homo i VLeiden jakis.. i jej od razu i lekarz i położona na szkole rodzenia kazala jechac na Gryfice. Narazie o tym nie myślę. Narazie bede jak bomba do 12 tyg.
Ja mam te same mutacje pai homo i mthfr 677c hetero ale doc Pasnik nie nazwał tego trombofilia. W sensie mam odchylenia w genach pro zakrzepowych ( dokładnie nie pamiętam jak to nazwał) ale nie ze trombofilia. U Ciebie tak to zdiagnozowali?
Trzymaj się Mała:) razem będziemy jak na bombie do 12tc. Skoro nie można siedzieć to juz nie będę podkulac nóg siedząc;)

Accofil to pewnie chcą Ci podać domacicznie? Jeśli nie masz za wysokich NK w endo to bierz bo działa podobnie do zadrapaniae endo, podnosi skuteczność transferu
Właśnie nie, mam sama sobie dawkować. W nedo Nk mialam w porzadku, z krwi miałam podwyższone i biorę Metypred.

Invicta Warszawa, z tego co widzę to Ty też 😊w poniedzialek mialam punkcję, w sobotę jak wszystko bedzie ok mam mieć transfer. To moja druga procedura

To tak samo, trzymam w takim razie kciuki ✊✊✊ Którego lekarza masz prowadzącego?

Jestem po badaniu. Jest zarodek 3.2mm i bilo serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]nie slyszalam ale widzialm jak sie rusza [emoji173][emoji173][emoji173]a pecherzyk zoltkowy nie pamiętam z tego jaki duzy ale wyłam jak glupia. Dalej walczę,żeby nie płakać. Plamie brunatnie jak wyciągnęła sprzęt to cały brązowy. Jest tam jakiś krwiaczek i mowila cos ze sie odkleja ten pęcherzyk zoltkowy, mam leżeć, nic nie dzwigac, leki bez zmian i czekamy. Musi się zacząć wrastac. Lekko mnie po badaniu boli brzuszek. Ale to naprawdę delikatniusio. Dziś 24dpt
Kochana bardzo sie cieszę. Buziaki dla Ciebie . Odpoczywaj😘😘😘

@Liliana87 cieszę się ze wszystko ok! Pewnie ci jeszcze pod nogi łóżka od Twoich nóg podłożyli cegielki☺ Czasami tak robią!!!! Teraz tylko spokojnie i do przodu!!
@Artemida90 uważam ze będzie dobrze i ze serducho jest jak dzwon wszystko zależy od chęci i od sprzętu a z tego co mówisz to robi położna i ze oni tam nie kontrolują takich wczesnych ciąż !!! Trzymam kciuki!!!
A @Tasza to nie miała powtarzać bhcg dzisiaj ????
Miała miała:):) @Tasza czekamy na wyniki:)

Właśnie nie, mam sama sobie dawkować. W nedo Nk mialam w porzadku, z krwi miałam podwyższone i biorę Metypred.

To tak samo, trzymam w takim razie kciuki ✊✊✊ Którego lekarza masz prowadzącego?
Aktualnie nie mam😕Pałasz jest na L4 bo mial operację kręgosłupa i jakiś czas go nie będzie.Teraz chodzę na zmianę do Niedbały i Jeżaka. A Ty?

reklama
Dzwonila pani embriolog właśnie!!!
Z 8 komórek pobranych
7 było dojrzałych
I 6 się zapłodnilo!!!
We wtorek na 12.40 transfer, powiedziała że nie będą dzwonic do wtorku i informować ile dotrwalo do 3-ciej doby itp... dowiem się dopiero we wtorek ile przetrwało do 5-tej.ale jej zdaniem to dobry wynik☺️☺️☺️ Boże ale się cieszę, aż się spociłam jak z nią rozmawiałam 😅

Do góry