reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja mam te same mutacje pai homo i mthfr 677c hetero ale doc Pasnik nie nazwał tego trombofilia. W sensie mam odchylenia w genach pro zakrzepowych ( dokładnie nie pamiętam jak to nazwał) ale nie ze trombofilia. U Ciebie tak to zdiagnozowali?
Trzymaj się Mała:) razem będziemy jak na bombie do 12tc. Skoro nie można siedzieć to juz nie będę podkulac nóg siedząc;)
No jak przyszły mi wyniki z testDNA to był tam też "list" i napisane wprost,ze trombofilia genetyczna. I tak zostało. Jak zwał tak zwał , ważne , że już wiemy o tym i podają odpowiednie leki.

reklama
Jejuuuuuuuuuuuuuu!!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Ale zajebiście wyglądacie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Piękny brzuszek i piękne imię!!!
Znam tylko mega fajnych Kubusiów[emoji3]i żadnego głąba o tym imieniu, więc to dobry znak[emoji6]
Padłam [emoji23][emoji1787]

Dzwonila pani embriolog właśnie!!!
Z 8 komórek pobranych
7 było dojrzałych
I 6 się zapłodnilo!!!
We wtorek na 12.40 transfer, powiedziała że nie będą dzwonic do wtorku i informować ile dotrwalo do 3-ciej doby itp... dowiem się dopiero we wtorek ile przetrwało do 5-tej.ale jej zdaniem to dobry wynik[emoji3526][emoji3526][emoji3526] Boże ale się cieszę, aż się spociłam jak z nią rozmawiałam [emoji28]
Piękny wynik. Gratuluję;) I trzymam kciuki za piękny podział;)

Looooooooo matko !! Ale Ci brzuszek wystrzelił 😘 rośnijcie zdrowo 🥰

U mnie to prawie nic nie widać .. trochę pod pępkiem i to na tyle. Ale wczoraj tuliłam się z kibelkiem chyba z 2 razy No i nie mam apetytu 😑
A ja bym jadła wszystko i w każdych ilościach i już jestem 3kg na plusie. Wiem, że to też niedobrze i za szybko, ale tak mnie ssie, że muszę jeść 🤷

Aktualnie nie mam😕Pałasz jest na L4 bo mial operację kręgosłupa i jakiś czas go nie będzie.Teraz chodzę na zmianę do Niedbały i Jeżaka. A Ty?
@Netiaskitchen właśnie wczoraj słyszałam 😕 Wcześniej do niego chodziłam, a teraz do Jezaka chodzę, a transfer będzie robiła te dr Niedbala. Bo Jezak idzie na urlop, ale pod koniec lutego wraca.

reklama
Dziękuję 😘 będę się modlić żeby przynajmniej dwa dotrwały do 5-tej doby
Jakie dwa, z 6 zapłodnionych to licz na 4! Trochę optymizmu 🥰 6 zapłodnionych to naprawdę super wynik, ja to miałam kolejno w 3 procedurach 2 zarodki- 3 zarodki i 3 zarodki. W 1 stymulacji 2 komórki tylko (ale to Parens w Rzeszowie więc chyba najsłabsza klinika ivf w Polsce), a potem chyba 6 komórek dojrzałych, 5 zapłodnionych i z tego 3 zarodki, a później 7 komórek, z tego 4 dojrzałe i 3 zarodki :) drugi jest właśnie ze mną w brzuszku ☺️

Do góry