reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

kazda milosc, ktora przetrwa probe czasu jest piekna... i niewazne czy zapytal w gorach, w aucie, na wakacjach czy w domu na kanapie... wazne, ze czlowiek znajduje ta druga osobe, z ktora chce dzielic wszystkie radosci i trudnosci tego naszego pokreconego zycia... kogos kto bedzie przyjacielem, wsparciem ale i cudownym kochankiem :) jakby P. zapytal mnie podczas ogladania naszego ulubionego serialu, kochalabym go dokladnie tak samo, ni mniej, ni wiecej... a napisalam o zareczynach w kontekscie tego, ze zamiast siedziec i plakac w oczekiwaniu na to pierwsze upragnione dzieciatko, mozna wziac zycie w swoje rece i wykorzystac je na te rzeczy, ktore nam uciekna przez pierwsze cudowne lata macierzynstwa :) nie ma sensu zyc od okresu do okresu bo zbyt wiele nas wtedy ominie... dlatego zawsze mowie, ze trzeba czerpac z zycia te najbardziej pozytywne rzeczy, jesli sie ma te druga osobe u swojego boku, ktora sprawia, ze usmiechamy sie kazdego dnia, to trzeba byc za to wdziecznym, bo niektorzy nawet tyle nie maja... o zdrowiu to nawet nie mowie, bo szczerze... narzekamy tutaj na kolejne stracone cykle, ze znowu sie nie udalo, drama i ubolewanie. a wystarczy pojsc na oddzial onkologii i popatrzec na ludzi, ktorzy placzac dziekuja za kolejny dzien spedzony z najblizsza im osoba, za kolejna godzine, wtedy dopiero czlowiek jest w stanie sobie uswiadomic jak duzym jest szczesciarzem w zyciu i jak wielu rzeczy nie umie docenic, tych najprostszych...
Ale ja nie narzekam [emoji846] dla mnie były najcudowniejsze - w naszym stylu [emoji6]

reklama
Daj se spokoj kobito! Dramat! A tak się martwilam! [emoji2356][emoji2356]
Mam nadzieję że wy szybko zaciazycie Ale nie będziecie miały tak jak ja[emoji2368][emoji2368]
Cóż mogę Ci powiedzieć, my staraczki raczej Ci nie będziemy współczuć a zazdrościć! [emoji23]

Daj se spokoj kobito! Dramat! A tak się martwilam! [emoji2356][emoji2356]
Mam nadzieję że wy szybko zaciazycie Ale nie będziecie miały tak jak ja[emoji2368][emoji2368]
Ja bardzo późno się dowiedziałam o ciąży, na tyle późno że na drugi dzień byłam u ginekologa i już było widać serduszko. Po wizycie pojechałam z moimi rodzicami na wycieczkę do Budapesztu. Tam było super, tylko musiałam ściemniać że biorę antybiotyki dlatego nie piję wina [emoji6] ( teraz mega żałuję że im tam nie powiedziałam byłoby tak magicznie...., ale się naczytałam w internetach że dopiero po 12tc, a przecież rodzicom bym powiedziała nawet jakby coś się stało... jesteśmy bardzo blisko) po powrocie to był pewnie jakiś 7tc zaczęło się... 3 miesiące ciągłych mdłości. Masakra

Ja aż się boję. Dzisiaj mam 6+2 czyli jestem w 7 tygodniu, tragedia... Modlę się żebym tylko nie rzygala. Niech mnie mdli Ale bez wymiotow bo zwariuje! [emoji2356][emoji2356]
Ja bardzo późno się dowiedziałam o ciąży, na tyle późno że na drugi dzień byłam u ginekologa i już było widać serduszko. Po wizycie pojechałam z moimi rodzicami na wycieczkę do Budapesztu. Tam było super, tylko musiałam ściemniać że biorę antybiotyki dlatego nie piję wina [emoji6] ( teraz mega żałuję że im tam nie powiedziałam byłoby tak magicznie...., ale się naczytałam w internetach że dopiero po 12tc, a przecież rodzicom bym powiedziała nawet jakby coś się stało... jesteśmy bardzo blisko) po powrocie to był pewnie jakiś 7tc zaczęło się... 3 miesiące ciągłych mdłości. Masakra

reklama
Do góry