Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Saneatsui ?Jeszcze na straraczkach udzielała się taka dziewczyna z psem w avatarze, nick na S.. kojarzy ktoś?
Właśnie tak główkuje, piszę a tam cisza. Nawet Veronki nie mamówie oho siada forum! Awaria coś. A potem czytam, że wątek ogórkowy... a tu nie ma przepisów nawet!
I na jakiego grzyba notesik wyjełam, złote pióro do kulinarnych notatek, kałamarz no wszystko na daremno ....
Ok skoro takie zarządzenie bez tabu to jak to z tymi jajami co? to teraz dawać ile mierzy urządzenie które was zapyla [emoji23] ? może jednak długość ma znaczenie
Jeju!!!
Jak mnie napierdziela ta głupia @. Leże i kwicze i bluźnie... Dawno tak mi nie przywaliła...
I ja i ja [emoji846][emoji846]
O rany boskie... już 230 postów [emoji33][emoji33] kiedy ja to nadrobię ?
Verona ja Cię za tydzień będę prosiła o czary, więc bądź czujna[emoji846]ogórkową już mam od wczoraj, avatara poszukam i będzie spoko [emoji6]
Powiem Wam że ja jeszcze w ciąży nie jestem, a już mam paranoję gdzie postawie łóżeczko. W sypialni mam ogrooooomną szafę i łóżko. Ni i chu chu nie zmieści się łóżeczko w żaden sposób. Tolek ma duży pokój ale przecież dziecka mu nie wcisne póki będzie male. Salon mam z aneksem wiec tez nie bardzo. Na początek można jakieś na kółeczkach kosze, ale co później [emoji848] między łóżkiem a ścianą mam 50 cm to za mało na łóżeczko. Może na zamowienie... Heh jak moje zachodzenie w ciążę trochę potrwa to może coś wykminie [emoji6][emoji6]
My mamy niecałe 41 metrówMy urzedujemy w salonie. Mieszkanie 48m , mloda ma swoj pokoj. A ja w salonie kazda sciane mam zastawiona [emoji23] na srodku postawie [emoji23]
I ja i ja [emoji846][emoji846]
O rany boskie... już 230 postów [emoji33][emoji33] kiedy ja to nadrobię ?
Verona ja Cię za tydzień będę prosiła o czary, więc bądź czujna[emoji846]ogórkową już mam od wczoraj, avatara poszukam i będzie spoko [emoji6]
Powiem Wam że ja jeszcze w ciąży nie jestem, a już mam paranoję gdzie postawie łóżeczko. W sypialni mam ogrooooomną szafę i łóżko. Ni i chu chu nie zmieści się łóżeczko w żaden sposób. Tolek ma duży pokój ale przecież dziecka mu nie wcisne póki będzie male. Salon mam z aneksem wiec tez nie bardzo. Na początek można jakieś na kółeczkach kosze, ale co później [emoji848] między łóżkiem a ścianą mam 50 cm to za mało na łóżeczko. Może na zamowienie... Heh jak moje zachodzenie w ciążę trochę potrwa to może coś wykminie [emoji6][emoji6]