Smerfetka94
Fanka BB :)
Po co mi taka plodnosc jak nic z tego nie wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek...przepraszamAle piatek byl wczoraj...
to jak w piatek robilas to ile godzin minelo? dzisiaj dopiero sobotaJakies 45h
W czwartek...przepraszam
W czwartek nie piatek.45 godzin jakiesto jak w piatek robilas to ile godzin minelo? dzisiaj dopiero sobota![]()
Dziewczynki, dziadziuś ma nowotwór w pęcherzyku zolciowym z naciekiem na watrobie. Nie moga wyciac ani zbadac bo jest w unerwionym obszarze, wykrwawilby sie. Dziadek ma prawie 90 lat. Nie przezyje chemioterapii. Pozostaje miec nadzieje ze da sie to tak odwlekac zeby odszedl spokojnie. Dopiero co pochowalismy babcie... Jestem zdruzgotana. Teraz juz zawsze wiadomosc o ciazy bedzie kojarzyc mi sie z diagnoza dziadziusia... Czemu takie rzeczy w zyciu sie dzieja... Czemu nie moze byc po prostu dobrze...
Powinno być 43, więc to jest minimalna różnica. Nie martw sięDupa dziewczyny.
Beta tylko 41![]()
Pewna, dziś miał CT. W przyszlym tygodniu ma zebrac sie 3 specjalistow w tym chirurg i onkolog i zdecydowac co dalej. Moze wdroza radioterapie zeby to troche zmniejszyc i wydluzyc mu zycie jak sie da. Radioterapia nie matylu negatywnych skutkow co chemioterapia. Ale czy on ma to sile... I ta watroba... Babcia zmarla na chorobe watroby o nieznanej przyczynie. To jest straszna straszna smierc. Bylam przy niej jak odchodzila.O mamo... wspolczuje.... ale to 100% pewna diagnoza ? Moze warto to jeszcze z kims skonsultowac ?
Pewna, dziś miał CT. W przyszlym tygodniu ma zebrac sie 3 specjalistow w tym chirurg i onkolog i zdecydowac co dalej. Moze wdroza radioterapie zeby to troche zmniejszyc i wydluzyc mu zycie jak sie da. Radioterapia nie matylu negatywnych skutkow co chemioterapia. Ale czy on ma to sile... I ta watroba... Babcia zmarla na chorobe watroby o nieznanej przyczynie. To jest straszna straszna smierc. Bylam przy niej jak odchodzila.