Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy moglas miec owulacje
[/QUOTE
Z 6 dni temuA kiedy moglas miec owulacje
Staram sie, juz i tak troche mi przeszlo..Postaraj się o tym nie myśleć. Na pewno wszystko się dobrze ułoży!
Jak tak Was czytam to chyba sie dołączę do tego napaduMoże nam podziela dożywocie na pół?! Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie no jest dramat z tą wyprawkę. Ja ciuszki dostanę od kumpeli po chrzesniaku moim, ma 7 miejscu więc trochę mi się skapnie. Poduszka do karmienia, przwijak na łóżeczko, ciszkow multum także o to się nie martwię [emoji4]
To poczekaj minimum do wtorku z testem jesli dasz radeZ 6 dni temu
My byliśmy dziś na zakupach, córka wybrała książkę Czekamy na dzidziusia, może mi coś przepowie w tym cyklu? Tak bym chciała [emoji24]
Ja tez sie stresuje, musze jutro bete powtórzyć i juz wiem ze będę siedziec jak na szpilkach czekajac na wynik :/Staram sie, juz i tak troche mi przeszlo..
Ja przed powtorka nie stresowalam sie dopiero po wyniku.Ja tez sie stresuje, musze jutro bete powtórzyć i juz wiem ze będę siedziec jak na szpilkach czekajac na wynik :/
Ja jak królowa leżę jeszcze w łóżku. Moja teściowa z tego co słyszę bawi się w psi patrol z Antkiem [emoji1787]
Mogłaby z nami zamieszkać. Tak żałuję, że nie mieszka w tym samym mieście. Antoś jest najszczęśliwszy
Ja kupilam corceto skubana za mna chodzi i mi mowi co moge czego nie... -.-